Visa alla 20 bilder

Andratx/ Puerto de Andratx

  • Sydvästra Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03417


Pris:  

4.000€ / månad

Romantiskt byhus med pool i S’Arracó, Andratx

Objektsbeskrivning PR03417

Tillgängligt från september. Denna romantiska fastighet ligger på en 900 kvm stor tomt med förtrollande panoramautsikt och utsikt över bergen. På en byggyta på ca 400 kvm finns på nedre våningen ett stort vardagsrum/matsal med kök i öppen planlösning, ett gästbadrum och ett biljardrum. På övervåningen finns 2 sovrum och 2 badrum. Rymliga öppna och täckta terrasser och ett vackert poolområde finns också tillgängliga. Ytterligare anmärkningar: Förråd, fullt utrustat kök, öppen spis, klinkergolv, dubbelglasade träfönster, pool, verkstad, fönsterluckor i trä. Serviceavgifter ingår i hyran.

Andratx/ Puerto de Andratx

Andratx är en pittoresk by i bergskedjan Sierra de Tramuntana och ligger i anslutning till hamnen Port de Andratx där du upplever det bästa från Medelhavet. Flera välkända restauranger, en vinbodega samt öns största center för modern konst ligger i Andratx -äkta medelhavslugn endast 30 minuters bilfärd från Palma stad.

Fakta

  • Energicertifsikat:E
  • Byggyta:400 m²
  • Tomt:900 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en förmedlingsprovision på en månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Paseo Marítimo i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed