Referenser

Referenser

Bra lägenheter och trevligt bemötande

Som projektledare för ett racingteam på en stor segelbåt, så är ett av de svåraste jobben i land att hitta bra lägenheter till besättningen runt om i världen. När vi är med på de stora regattorna runt Mallorca så har alltid Carin och hennes team på Rent a Home Mallorca kunnat erbjuda mycket bra lägenheter och ett trevligt bemötande.

Tom Wilson

Jag hittade det jag sökte

Gjorde jag allvar av mina funderingar att ge Mallorca och Palma en chans som reträttplats för såväl rekreation som arbete på distans. Jag sökte efter lämpliga hyresobjekt som passade in på mina önskemål och efter att kontaktat olika aktörer bland mäklarna på ön var det Carin Isgård och Rent a Home Mallorca som ingav mest förtroende genom att lämna råd och tips, när övriga propsade på att jag snabbt borde bestämma mig. Jag hittade det jag sökte hos Rent a Home Mallorca och det är i mångt och mycket tack vare deras bemötande och vägledning som jag initialt fullt ut tog Palma och Mallorca till mitt hjärta och där jag fortfarande vistas en stor del av året. Även om jag inte är deras kund idag så är det Carin Isgård och Rent a Home Mallorca som jag lämnar de bästa rekommendationer när vänner och bekanta är nyfikna och rådfrågar mig om seriösa mäklare och lämpliga hyres- och köpobjekt på Mallorca.

Per Engstrand

Det varma bemötandet och servicen

Vi kom i kontakt med Rent a Home i samband med att hyra och på sikt köpa lägenhet i Palma. Kontakten har varit ytterst professionell, från att vi kom till kontoret tills att vi fick nycklarna till lägenheten. Speciellt nöjda är vi över det varma bemötandet samt servicen med allt från hjälp med översättning till att fixa vardagliga detaljer. Vi anser att allt har varit helt perfekt. Nöjdare kunder får du nog leta efter

Kaj Waldenberger

Ett äkta och genuint engagemang

Vi kom i kontakt med Rent a Home då vi letade efter en lägenhet att hyra i Palma. Fick genast en god kontakt och snabb service runt de frågeställningar som vi hade. På plats visades vi runt till de olika objekten och fick en gedigen genomgång om vad som gällde när man som vi hyr long term. Från första stund har det varit en mycket positiv kontakt. Rent a Home har varit noga med återkoppling och att ge korrekt och bra information. Med van hand blev vi guidade igenom denna hyresprocess och hittills har allt varit över förväntan. Ett äkta och genuint engagemang i oss och vårt letande gav oss en trygghet och guidning i letande efter bostad, noviser på den spanska bostadsmarknaden som vi är. Speciellt nöjda är vi med ärligheten och tryggheten som förmedlades samt det genuina intresse och engagemang för oss.

Pia Wetterberg

Glatt och positivt bemötande

Jag kom ner till Mallorca i juli månad för att stanna och jobba här. Rent a Home Mallorca hittade jag på nätet och fick ett mycket glatt och positivt bemötande. De ordnade lägenhet till mig snabbt och lätt och mycket professionellt. Jag är mycket nöjd med hela förfarandet. Inte bara att det gick fort utan med mycket trygghet, och professionellt och återkoppling blixtsnabbt. Anser att dom är absolut det bästa här på Mallorca och skall varmt rekommendera dom till mina vänner.

Nadia Rivoltella


Tack för bra stöd och service

Att söka efter ett bra boende - speciellt på en ö - innebär att insatsen ska vara lagom och inte ta för tid i anspråk. Vidare så ska alla potentiella objekt och visningar matchas och mötas maximalt. Jag fann att båda dessa kriteria uppfylldes av Rent a Home Mallorca. Tack för bra stöd och service. Jag ser definitivt fram emot vårt nästa samarbete.

Christian Sögtrop

Man fick hjälp med allting

Rent a Home Mallorca var en mycket bra hjälp för att hjälpa mig att hitta min lägenhet i Palma. De var mycket effektiva, professionella och man fick hjälp med allting. De gjorde hela hyresprocessen mycket enkelt och jag kan varmt rekommendera deras tjänster.

Peter Rexstrew

Vi valde ett riktigt drömboende

Jag kontaktade Carin Isgård (Rent a Home) i samband med att jag sökte ett boende i Palma till mig och mina 2 tonårssöner, för att hyra under 1 år. Det var skönt med en svensk kontakt, som visste vilken standard vi var vana vid och kunde visa lämpliga objekt. Eftersom planritningar inte används på samma sätt, kändes det bra att kunna prata svenska och inte behöva söka ord. Carin var väldigt tillmötesgående och hade bra kontakter och fina våningar att visa upp. Vi valde ett riktigt drömboende på strandpromenaden i Palma, en 5-rumslägenhet i 3 etage, med takterrass, balkong, pool i området och utsikt över hamnen- dessutom gångavstånd till Svenska skolan!
Jag kan varmt rekommendera Carin som även hade andra tips hon gärna delade med sig av!

Milena Bergström

Snabbt att hitta vad jag sökte

Jag var i behov av att hyra en lägenhet villket dom löste snabbt. Det gick snabbt att hitta vad jag sökte och allt var smidigt. Jättebra service med ordning och reda.

Tony Edman

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed