Välkommen till en modern fastighetsmäklare

Vårt mäklarteam

Rent a Home Mallorca specialiserar sig på långtiduthyrning utav bostäder, lägenheter och hus, av hög kvalitet över hela Mallorca.

Vårt team pratar spanska, svenska, engelska, italienska och bulgariska.

Inom företaget har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand och har ett stort nätverk.

Välkommen!

Rent a Home Mallorca

Rent a Home Mallorca

Företaget startades 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. Sedan 2010 är Carin ensam ägare av bolaget och drivit det framåt.

I början låg fokus på långtidsuthyrningar. Företaget utvecklades snabbt och är idag två varumärken, Buy a Home Mallorca och Rent a Home Mallorca, två kontor i Palma och ett härligt team med professionella säljare. Och vi fortsätter växa.

Vi vill säga ett stort tack till alla som jobbat med oss genom åren. Tack för att ni gett oss ert förtroende och stöttat vår dröm.

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Emilio Bernal

Emilio Bernal

Rental manager

Emilio är vår Rental manager och team leader. Han är hälften spansk och hälften engelsk och bodde sina första år tillsammans med sin spanska pappa och brittiska mamma i en av Mallorcas vackraste byar. Från sex års ålder till han var 26, bodde han i Rom och gick i internationell skola, där han fick möjligheten att finslipa både sin engelska, spanska och italienska. Sedermera började han utbilda sig till tolk, men upptäckte längs vägen sin passion för försäljning och bytte bana. Han har rest väldigt mycket genom åren, men återvänder alltid till Mallorca. Här har han hittat det perfekta klimatet för den rätta balansen mellan jobb och fritid. Emilio har ett gott öga för detaljer och är en god lyssnare – en stor tillgång när det kommer till att matcha rätt objekt med kundernas önskemål. 
På fritiden tycker Emilio om att åka rollerblades, ett härligt sätt att njuta av Mallorcas vackra kust, hålla sig i form och umgås. Även vintersporter är ett stort intresse och han är dessutom en duktig fotbollsspelare. För närvarande är Emilio bosatt i Gamla stan och uppskattar livsstilen mitt i vimlet, och att så enkelt kunna skapa kontakter och lära känna nya människor. 

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Team assistent

Anna är vår Team Assistant, som servar både kunder och kollegor på vårt kontor i Molinar.
Hon kommer från Östersund i norra Sverige, men har alltid haft ett stort intresse för andra länder och kulturer. Hon har bland annat studerat i USA och jobbat som reseledare på Bahamas och, bäst av allt, här på Mallorca.

Anna har lång erfarenhet av kundservice inom resebranschen, men även som egen företagare och projektledare och vet vikten av bra kundvård oavsett bransch, och tycker att steget till fastighetsbranschen känns både roligt och inspirerande.

Mallorca har haft en plats i hennes hjärta sedan 30 år, men för tre år sedan tog hon beslutet att flytta hit permanent och har bosatt sig i populära Son Armadams, i Palma där hon har gångavstånd till både centrum och den vackra hamnen.

På fritiden tycker Anna mycket om att göra utflykter runt om på ön, antingen till någon liten badvik eller till någon lokal marknad. Trots att hon har stor kännedom och lång erfarenhet av Mallorca, finns det alltid nya platser att upptäcka.


Se mäklarens alla objekt

Ivan Nedelchev

Ivan Nedelchev

Listing agent - Långtidsuthyrning

Ivan är vår listing agent för bostäder till långtidsuthyrning. En nyckelroll i vårt uthyrningsteam då det är han som hittar de flesta av de fina bostäderna som våra klienter letar efter.

2015 flyttade Ivan till Mallorca från Irland med sin familj. Han jobbade många år i restaurangbranschen i Dublin innan han bestämde sig för att byta bana till fastighetssektorn. Hans erfarenheter av god service gör honom perfekt för fastighetsbranschen på Mallorca.

Under studieåren läste Ivan på olika universitet men avslutade med en examen inom fastighetsbranschen och det är där han har jobbat de senaste åren.

På fritiden sysslar Ivan med kampsport, på gymmet eller med att bara njuta av Mallorca. Till exempel med sin fru på en lång promenad med deras hund.

Favoritstället på mallorca är Portals Nous, där han gillar mixen av nationaliteter, lugnet, stranden och naturen. Själv bor Ivan i härliga Palmanova. Det perfekta området för promenader på favoritstranden Son Matias. Omgivningen med havet och bergen är det han gillar mest.

Tel: +34 971 72 50 86

Isabell Öjner

Isabell Öjner

Marketing Coordinator

Isabell är vår marknadskoordinator med fokus på underhåll av våra hemsidor, se till att alla bilder är fina och att skapa innehåll för våra kanaler i sociala medier bland anat.

Hon är född i Sverige men bodde även i Saudi Arabien innan hon flyttade till Mallorca med sin familj 1993.

Om du frågar Isabell, så är Portals Nous / Bendinat den bästa platsen. Alla närliggande vikar och stränder, den fina marinan och blandningen av internationella och lokala människor gör det till hennes självklara val.

Isabell har bakgrund i PR, event och marketing och spenderade även några år som vår Manager för Rent a Home Mallorca. På fritiden gillar hon att spendera tid med sina nära och kära, anordna tillställningar i sitt hem och att vara ute i Mallorcas vackra natur.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed