Välkommen till en modern fastighetsmäklare

Vårt mäklarteam

Vårt mäklarteam

Rent a Home Mallorca specialiserar sig på långtiduthyrning utav bostäder, lägenheter och hus, av hög kvalitet över hela Mallorca.

Vårt team pratar spanska, svenska, engelska, tyska, ryska och katalanska.

Inom företaget har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand och har ett stort nätverk.

Välkommen!
Isabell Öjner – Rental Manager
Eugenija Suliauskaite – Team Assistent
Ivan Nedelchev – Listing Agent

Rent a Home Mallorca

Företaget startades 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. Sedan 2010 är Carin ensam ägare av bolaget och drivit det framåt.

I början låg fokus på långtidsuthyrningar. Företaget utvecklades snabbt och är idag två varumärken, Buy a Home Mallorca och Rent a Home Mallorca, två kontor i Palma och ett härligt team med professionella säljare. Och vi fortsätter växa.

Vi vill säga ett stort tack till alla som jobbat med oss genom åren. Tack för att ni gett oss ert förtroende och stöttat vår dröm.

Rent a Home Mallorca

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Isabell Öjner

Isabell Öjner

Mäklare - Uthyrning

Isabell är vår Rental Manager och team leader för uthyrningsteamet. Hon specialiserar sig på högkvalitativa fastigheter för långtidsuthyrning.

Isabell är född i Sverige men har haft sin bas på Mallorca sedan 1993.

Förutom att jobba som mäklare så har Isabell intresse för protokoll och affärsrelationer, som hon även har en master i, och ibland jobbar hon som skådespelerska. Hon spenderar helst sin fritid med familj och vänner och vandrar gärna i de vackra Tramuntanabergen.

Om du frågar Isabell så är Portals Nous den bästa platsen på ön. ”Jag älskar de fina vikarna och stränderna, att besöka marinan och mixen av människor. Man har en konstant känsla av semester, även när man jobbar mycket.”

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Eugenija Suliauskaite

Eugenija Suliauskaite

Teamassistent - Långtidsuthyrning

Eugenija (eller Auge som hon kallas) är vår team-assistent på Molinar-kontoret. Hon tar hand om våra klienter såväl som teamet och kontoret. Auge jobbar nära Isabell med långtidsuthyrningen. ”Jag är så glad att jag får utvecklas och jobba med något jag tycker är roligt med ett team som delar samma värderingar som jag.” säger Auge om sin roll hos oss.

För Auge var Mallorca inte kärlek vid första ögonkastet, men sen fick hon chansen att studera marknadsföring och jobba på ön en tid. Hon avslutade sina studier och reste sedan runt i världen. Men när hon kände att det var dags att slå sig ner någonstans kände hon att det alltid var Mallorca hon kom tillbaka till.

När hon inte jobbar älskar Auge att röra på sig och då blir det oftast simning, löpning eller träning på gymmet. Hon gillar också design, mode, att sjunga och måla. Gastronomi är också ett stort intresse så det är henne du ska fråga om du behöver tips på bra restauranger.

Efter att ha bott på olika ställen på Mallorca har Deia blivit en favorit med sin underbara panoramavy över bergen och havet. Men hon tycker det är mer praktiskt att bo i Gamla stan i Palma, så där bor hon nu, nära allt hon behöver. ”Jag älskar att vara nära havet och min favoritstrand är Playa de Muro. Förhoppningsvis äger jag mitt egna sommarhus med direkt access till havet inom en snar framtid…"

Tel: +34 971 24 72 76

Se mäklarens alla objekt

Ivan Nedelchev

Ivan Nedelchev

Listing agent - Långtidsuthyrning

Ivan är vår listing agent för bostäder till långtidsuthyrning. En nyckelroll i vårt uthyrningsteam då det är han som hittar de flesta av de fina bostäderna som våra klienter letar efter.

2015 flyttade Ivan till Mallorca från Irland med sin familj. Han jobbade många år i restaurangbranschen i Dublin innan han bestämde sig för att byta bana till fastighetssektorn. Hans erfarenheter av god service gör honom perfekt för fastighetsbranschen på Mallorca.

Under studieåren läste Ivan på olika universitet men avslutade med en examen inom fastighetsbranschen och det är där han har jobbat de senaste åren.

På fritiden sysslar Ivan med kampsport, på gymmet eller med att bara njuta av Mallorca. Till exempel med sin fru på en lång promenad med deras hund.

Favoritstället på mallorca är Portals Nous, där han gillar mixen av nationaliteter, lugnet, stranden och naturen. Själv bor Ivan i härliga Palmanova. Det perfekta området för promenader på favoritstranden Son Matias. Omgivningen med havet och bergen är det han gillar mest.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Ida Carlsson

Ida Carlsson

Webb & marknad

Ida sköter våra webbsidor och sociala medier. Det är alltså hon som ligger bakom våra poster på Facebook och våra Instagram-bilder vilket passar Ida eftersom hon älskar att fotografera.

I slutet av 2011 kom Ida till Mallorca, efter avslutad utbildning på Webbredaktörsprogrammet på Högskolan i Borås. Hon började då arrangera träningsläger för triathleter och cyklister och gör så fortfarande.

På fritiden gillar Ida som sagt att fotografera, och video och film har blivit ett stort intresse. Hon tycker om att sjunga och dansa och försöker plocka upp sina pianotalanger från barndomen.Efter en tid i ett radhus i Santa Ponsa hittade hon äntligen hem i en hyreslägenhet mitt i Gamla stan i Palma, med rustika stengolv och bevarade gamla stenväggar. Mitt bland restauranger, shopping och butiker med bra vegetariskt och ekologiskt utbud har hon allt hon behöver! Med bara en kilometer till havet och stranden för en löptur i solen har hon hittat sitt drömläge.

Tel: +34 971 72 50 86

Favorit tillagd
Favorit borttagen