Välkommen till en modern fastighetsmäklare

Vårt mäklarteam

Rent a Home Mallorca specialiserar sig på långtiduthyrning utav bostäder, lägenheter och hus, av hög kvalitet över hela Mallorca.

Vårt team pratar spanska, svenska, engelska, italienska och bulgariska.

Inom företaget har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand och har ett stort nätverk.

Välkommen!

Rent a Home Mallorca

Rent a Home Mallorca

Företaget startades 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. Sedan 2010 är Carin ensam ägare av bolaget och drivit det framåt.

I början låg fokus på långtidsuthyrningar. Företaget utvecklades snabbt och är idag två varumärken, Buy a Home Mallorca och Rent a Home Mallorca, två kontor i Palma och ett härligt team med professionella säljare. Och vi fortsätter växa.

Vi vill säga ett stort tack till alla som jobbat med oss genom åren. Tack för att ni gett oss ert förtroende och stöttat vår dröm.

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Emilio Bernal

Emilio Bernal

Rental manager

Emilio är vår Rental manager och team leader. Han är hälften spansk och hälften engelsk och bodde sina första år tillsammans med sin spanska pappa och brittiska mamma i en av Mallorcas vackraste byar. Från sex års ålder till han var 26, bodde han i Rom och gick i internationell skola, där han fick möjligheten att finslipa både sin engelska, spanska och italienska. Sedermera började han utbilda sig till tolk, men upptäckte längs vägen sin passion för försäljning och bytte bana. Han har rest väldigt mycket genom åren, men återvänder alltid till Mallorca. Här har han hittat det perfekta klimatet för den rätta balansen mellan jobb och fritid. Emilio har ett gott öga för detaljer och är en god lyssnare – en stor tillgång när det kommer till att matcha rätt objekt med kundernas önskemål. 
På fritiden tycker Emilio om att åka rollerblades, ett härligt sätt att njuta av Mallorcas vackra kust, hålla sig i form och umgås. Även vintersporter är ett stort intresse och han är dessutom en duktig fotbollsspelare. För närvarande är Emilio bosatt i Gamla stan och uppskattar livsstilen mitt i vimlet, och att så enkelt kunna skapa kontakter och lära känna nya människor. 

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Team assistent

Anna är vår Team Assistant, som servar både kunder och kollegor på vårt kontor i Molinar.
Hon kommer från Östersund i norra Sverige, men har alltid haft ett stort intresse för andra länder och kulturer. Hon har bland annat studerat i USA och jobbat som reseledare på Bahamas och, bäst av allt, här på Mallorca.

Anna har lång erfarenhet av kundservice inom resebranschen, men även som egen företagare och projektledare och vet vikten av bra kundvård oavsett bransch, och tycker att steget till fastighetsbranschen känns både roligt och inspirerande.

Mallorca har haft en plats i hennes hjärta sedan 30 år, men för tre år sedan tog hon beslutet att flytta hit permanent och har bosatt sig i populära Son Armadams, i Palma där hon har gångavstånd till både centrum och den vackra hamnen.

På fritiden tycker Anna mycket om att göra utflykter runt om på ön, antingen till någon liten badvik eller till någon lokal marknad. Trots att hon har stor kännedom och lång erfarenhet av Mallorca, finns det alltid nya platser att upptäcka.


Se mäklarens alla objekt

Ivan Nedelchev

Ivan Nedelchev

Listing agent - Långtidsuthyrning

Ivan är vår listing agent för bostäder till långtidsuthyrning. En nyckelroll i vårt uthyrningsteam då det är han som hittar de flesta av de fina bostäderna som våra klienter letar efter.

2015 flyttade Ivan till Mallorca från Irland med sin familj. Han jobbade många år i restaurangbranschen i Dublin innan han bestämde sig för att byta bana till fastighetssektorn. Hans erfarenheter av god service gör honom perfekt för fastighetsbranschen på Mallorca.

Under studieåren läste Ivan på olika universitet men avslutade med en examen inom fastighetsbranschen och det är där han har jobbat de senaste åren.

På fritiden sysslar Ivan med kampsport, på gymmet eller med att bara njuta av Mallorca. Till exempel med sin fru på en lång promenad med deras hund.

Favoritstället på mallorca är Portals Nous, där han gillar mixen av nationaliteter, lugnet, stranden och naturen. Själv bor Ivan i härliga Palmanova. Det perfekta området för promenader på favoritstranden Son Matias. Omgivningen med havet och bergen är det han gillar mest.

Tel: +34 971 72 50 86

Ida Carlsson

Ida Carlsson

Webb & marknad

Ida är vår Web & Marketing Manager med fokus på att se till våra webbsidor fungerar och ser snygga ut Hon skapar innehåll för våra kanaler i sociala medier och skapar annonser både online och i tryck. Bilderna som syns i vår blogg är det Ida som tar och hon fotar också ibland fastigheter när våra mäklare inte hinner.

I slutet av 2011 kom Ida till Mallorca. Hon hade då nyligen avslutat sin utbildning på Webbredaktörsprogrammet i Borås.

När hon inte jobbar fotograferar hon mycket och tycker också om att måla, skriva och sjunga. Hon njuter också Mallorcas natur på en landsvägscykel eller till fots.

Efter en tid i ett radhus i Santa Ponsa och några år i Gamla stan i Palma bor hon nu i ett hus på landet. Här njuter hon av lugnet och ljudet av tuppar, får och fågelsång och av att ha en bit av Mallorca alldeles för sig själv. Hon trivs i den centrala delen av ön men vill en dag känna på hur det är att bo i bergen. Kanske i Deia eller Valldemossa.


Maria Strömqvist

Maria Strömqvist

Webb & marknad

Maria är journalist och en del i vårt Web- och Marketing team. Det är hon som producerar vårt digitala innehåll på hemsida och i nyhetsbrev, såväl som till våra annonser och marknadsföring i print. Och om du vill bli intervjuad till vår blogg, är det hon som håller i pennan.

Efter att ha tagit sin kandidatexamen i Journalistik och medieproduktion, jobbade Maria fyra år som textredigerare och webbredaktör på en av Sveriges största veckotidningar. Under en studieledighet för att vidareutbilda sig inom digital kommunikation och content marketing, tillbringade hon en längre tid på Mallorca och har fortsatt att återvända sedan dess.

Naturen ligger Maria varmt om hjärtat och hon älskar att upptäcka nya, vackra platser på ön. Speciellt dit hon kan ta med sin hund för härliga promenader.

Trots att hon tillbringat månader med att utforska Mallorca, kan hon fortfarande inte riktigt bestämma sig vart hon skulle vilja bo – mitt i Palmas storstadspuls, vid havet längs västkusten eller i en mysig finca på landet. Men drömmen är att någon gång i framtiden ha en trädgård med citronträd.


Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed