Svensk mäklare på Mallorca

Vårt mäklarteam

Rent a Home Mallorca specialiserar sig på långtiduthyrning utav bostäder, lägenheter och hus, av hög kvalitet över hela Mallorca.

Vårt team pratar spanska, engelsk, tyska och svenska.

Inom företaget har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand och har ett stort nätverk.

Välkommen!

Rent a Home Mallorca

Rent a Home Mallorca

Företaget startades 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig starta sin egen verksamhet på Mallorca, med huvudfokus på långtidsuthyrning. Carin var senare den enda ägaren från 2010 fram till sommaren 2019. 

I augusti 2019 har en ny era inletts när hyresverksamheten togs över av ett kunnigt och erfaret team.

Vi är verkligen glada och tacksamma för alla som har varit där för att stödja drömmen och verksamheten genom åren.

Lär känna oss

Antonia Schüssler

Antonia Schüssler

Rental Manager

Antonia växte upp i den romantiska studentstaden Heidelberg i södra Tyskland. Det färgstarka liv och rörelse på gatorna, den livliga student scenen, det rika kulturutbudet, de vackra omgivningarna och de många besökarna från hela världen influerade Antonias uppväxt.

Antonia talar flytande tyska, spanska och engelska. Hon har kompletterat sin magisterexamen i företagsekonomi. Efter att ha kompletterat hennes magisterexamen så flyttade Antonia till Barcelona, där hon arbetade som personalansvarig i ett internationellt modeföretag.

Några år senare bestämde Antonia sig för att flytta till Mallorca och blev introducerad till fastighetsbranschen. Hennes verksamhet omfattar dagliga kontakter med fastighetsägare, potentiella och befintliga hyresgäster samt att driva affärssidan av företaget.

Antonia gillar att njuta av tystnaden i bergen eller att simma i det blå havet på de vackra stränderna. Mallorca har något för alla alla och Antonia älskar att dela med sig av sina erfarenheter och insikter med sina kunder.

Tel: +34 630 96 79 97

Se mäklarens alla objekt

Bianca Bellanti

Bianca Bellanti

Rental Manager

Bianca kommer från en multinationell bakgrund och talar flytande spanska, engelska och svenska. Hon är ansvarig för våra kunder och ser till att alla får en förstklassig hyres upplevelse. 

Bianca, som är född på Mallorca, har haft möjlighet att träffa många människor från olika kulturer, vilket har hjälpt henne att utöka sina sociala nätverk. Hon är alltid öppen för att 

träffa nya människor och att samarbeta. Som hyres agent är det viktigt för Bianca att inte bara hitta bra fastigheter utan även att hitta ett framtida hem till sina kunder. 

Efter att ha kompletterat sin kandidatexamen i International Business Management i Sverige bestämde hon sig för att sätta sina kunskaper på prov och återvända till ön. 

På sin fritid tycker hon om att upptäcka öns skönhet genom att gå på vandringar med sina vänner och familj. Hon tycker också om att strosa runt i Palmas centrum, titta i affärer och besöka marknader, samt njuta av de utmärkta restaurangerna.

 

Tel: +34 619 66 00 27

Se mäklarens alla objekt

Lillemor (Lilli) Robbins

Lillemor (Lilli) Robbins

Fastighetsservice

Lillemor är ansvarig för vår fastighetsservice. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med människor, då hon tidigare jobbat som specialpedagog där hon har mött många familjer med stort behov av stöd så väl pedagogiskt som vid samtal. Nu har hon ändrat kurs, men med sin bakgrund kan hon förstå och vara lyhörd för våra kunders önskemål angående sina hem här på Mallorca. Att skapa förtroende och tillit är en av hennes hörnstenar i sitt arbete.


2010 köpte Lillemor och hennes sambo en lägenhet i Palma med hjälp av Buy a Home Mallorca. Med tiden växte tankarna om ett liv på Mallorca och 2015 gick flyttlasset till Molinar som alltid varit en favoritplats.

Att utforska Mallorca är fortfarande en aktivitet som hon ägnar mycket tid till, det finns alltid något nytt att upptäcka på Mallorca. Lillemor besöker ofta olika marknader för att förhoppningsvis göra fina fynd. Hon spenderar därför gärna en söndag i Consell som är favorit bland marknaderna.

Lillemor har alltid varit en person som tycker om att träna. Det blir tidiga morgnar med joggingturer eller workout. Under sommaren läggs simturer till på listan. Men för det mesta är en promenad längs med havet med sin hund Ebba, det bästa nog.

Tel: +34 693 767 020

Våra favoritplatser

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed