Välkommen till en modern fastighetsmäklare

Vårt mäklarteam

Rent a Home Mallorca specialiserar sig på långtiduthyrning utav bostäder, lägenheter och hus, av hög kvalitet över hela Mallorca.

Vårt team pratar spanska, svenska, engelska, italienska och bulgariska.

Inom företaget har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand och har ett stort nätverk.

Välkommen!

Rent a Home Mallorca

Rent a Home Mallorca

Företaget startades 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig för att följa sina drömmar om att starta upp något eget inom fastighetsbranschen. Sedan 2010 är Carin ensam ägare av bolaget och drivit det framåt.

I början låg fokus på långtidsuthyrningar. Företaget utvecklades snabbt och är idag två varumärken, Buy a Home Mallorca och Rent a Home Mallorca, två kontor i Palma och ett härligt team med professionella säljare. Och vi fortsätter växa.

Vi vill säga ett stort tack till alla som jobbat med oss genom åren. Tack för att ni gett oss ert förtroende och stöttat vår dröm.

Lär känna oss

Carin Isgård

Carin Isgård

Vd och ägare

Carin grundade mäklarbyrån 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare.

I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Carin älskar att resa och har haft den stora glädjen att se många underbara platser runt jorden. Men hon tycker att Mallorca är överlägset en av de bästa och det är här hon känner sig hemma.

Efter att ha hyrt lägenhet mitt inne i Gamla stan första åren, kändes det dags att flytta närmare havet. Valet var enkelt. Kärleken till området Portixol-Molinar var ögonblicklig. Det är en vardagslyx att ha Medelhavet alldeles runt hörnet, tycker Carin, som gillar friheten att kunna gå längs vattnet i timmar och att ha badrocksavstånd till stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Isabell Öjner

Isabell Öjner

Marketing Coordinator

Isabell är vår marknadskoordinator med fokus på underhåll av våra hemsidor, se till att alla bilder är fina och att skapa innehåll för våra kanaler i sociala medier bland anat.

Hon är född i Sverige men bodde även i Saudi Arabien innan hon flyttade till Mallorca med sin familj 1993.

Om du frågar Isabell, så är Portals Nous / Bendinat den bästa platsen. Alla närliggande vikar och stränder, den fina marinan och blandningen av internationella och lokala människor gör det till hennes självklara val.

Isabell har bakgrund i PR, event och marketing och spenderade även några år som vår Manager för Rent a Home Mallorca. På fritiden gillar hon att spendera tid med sina nära och kära, anordna tillställningar i sitt hem och att vara ute i Mallorcas vackra natur.

Tel: +34 971 72 50 86

Sandra Bludau

Sandra Bludau

Uthyrning av fastigheter

Att växa upp i Frankrike, med en fransk pappa och en tysk mamma, har gjort Sandra mångkulturell och flerspråkig. 

Efter att ha studerat Business Management flyttade hon till Paris och arbetade i över 10 år som head hunter, både för två kända agenturer och på frilansbasis där hon byggt upp rekryteringsavdelningar för stora amerikanska företag som Estee Lauder, Dell etc.

Tillslut började utlandslivet locka, och hon tillbringade ett år i Sydney, Australien, där hon studerade internationell turism, reste och spenderade mycket tid med en av hennes största hobbies, nämligen kitesurfing.

Några år senare kände hon att det var dags för en ny utmaning. Efter så många år i Paris ville hon vara nära havet, men även staden och hamnade på Mallorca. Suget efter något nytt ledde henne in i mäklarbranschen. Hennes tidigare arbete som head hunter har gett henne många bra färdigheter som har kommit väl till användning i hennes jobb som mäklare, som att förstå människors behov, hitta lösningar som fungerar långsiktigt och att kunna förse båda parter med kvalitet, har visat sig vara värdefulla kvalitéer i fastighetsbranschen. 

Hon hittade sitt paradis i Portixol/ Molinar. "Det är den perfekta mixen av härlig livsstil och stadslivet med alla sina restauranger, kaféer och närheten till Palma", säger Sandra. Eftersom vindarna på Mallorca inte alltid är de bästa för kitesurfing, så har Sandra skaffat många nya hobbys sedan hon kom till ön. Nu spelar hon ofta paddle och har adopterat en liten hund som håller henne i form genom långa promenader vid stranden.

Tel: +34 971 72 50 86

Se mäklarens alla objekt

Anna Eriksson

Anna Eriksson

Team assistent

Anna är vår Team Assistant, som servar både kunder och kollegor på vårt kontor i Molinar.
Hon kommer från Östersund i norra Sverige, men har alltid haft ett stort intresse för andra länder och kulturer. Hon har bland annat studerat i USA och jobbat som reseledare på Bahamas och, bäst av allt, här på Mallorca.

Anna har lång erfarenhet av kundservice inom resebranschen, men även som egen företagare och projektledare och vet vikten av bra kundvård oavsett bransch, och tycker att steget till fastighetsbranschen känns både roligt och inspirerande.

Mallorca har haft en plats i hennes hjärta sedan 30 år, men för tre år sedan tog hon beslutet att flytta hit permanent och har bosatt sig i populära Son Armadams, i Palma där hon har gångavstånd till både centrum och den vackra hamnen.

På fritiden tycker Anna mycket om att göra utflykter runt om på ön, antingen till någon liten badvik eller till någon lokal marknad. Trots att hon har stor kännedom och lång erfarenhet av Mallorca, finns det alltid nya platser att upptäcka.


Se mäklarens alla objekt

Ivan Nedelchev

Ivan Nedelchev

Listing agent - Långtidsuthyrning

Ivan är vår listing agent för bostäder till långtidsuthyrning. En nyckelroll i vårt uthyrningsteam då det är han som hittar de flesta av de fina bostäderna som våra klienter letar efter.

2015 flyttade Ivan till Mallorca från Irland med sin familj. Han jobbade många år i restaurangbranschen i Dublin innan han bestämde sig för att byta bana till fastighetssektorn. Hans erfarenheter av god service gör honom perfekt för fastighetsbranschen på Mallorca.

Under studieåren läste Ivan på olika universitet men avslutade med en examen inom fastighetsbranschen och det är där han har jobbat de senaste åren.

På fritiden sysslar Ivan med kampsport, på gymmet eller med att bara njuta av Mallorca. Till exempel med sin fru på en lång promenad med deras hund.

Favoritstället på mallorca är Portals Nous, där han gillar mixen av nationaliteter, lugnet, stranden och naturen. Själv bor Ivan i härliga Palmanova. Det perfekta området för promenader på favoritstranden Son Matias. Omgivningen med havet och bergen är det han gillar mest.

Tel: +34 971 72 50 86

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed