Svensk mäklare på Mallorca

Vårt mäklarteam

Rent a Home Mallorca specialiserar sig på långtiduthyrning utav bostäder, lägenheter och hus, av hög kvalitet över hela Mallorca.

Vårt team pratar spanska, engelska och tyska.

Inom företaget har vi många års erfarenhet inom fastighetsbranschen, marknadsföring och försäljning. Men viktigast av allt - vi sätter våra klienter i första hand och har ett stort nätverk.

Välkommen!

Rent a Home Mallorca

Rent a Home Mallorca

Företaget startades 2008 när Carin Isgård tillsammans med en vän bestämde sig starta sin egen verksamhet på Mallorca, med huvudfokus på långtidsuthyrning. Carin var senare den enda ägaren från 2010 fram till sommaren 2019. 

I augusti 2019 har en ny era inletts när hyresverksamheten togs över av ett kunnigt och erfaret team.

Vi är verkligen glada och tacksamma för alla som har varit där för att stödja drömmen och verksamheten genom åren.

Lär känna oss

Antonia Schüssler

Antonia Schüssler

Rental Manager

Antonia Schüssler är huvudsakligen här för våra kunder och söker alltid efter det perfekta boendet för dem. 

Hon växte upp i den romantiska studentstaden Heidelberg i södra Tyskland. Liv och rörelse på gatorna, en nöjesplats för studenter, ett rikt kulturellt utbud, ett vackert landskap och många besökare från hela världen har påverkat Antonias värld. För att inte tala om hennes kärlek till fotboll, som hon praktiserat med stort engagemang i sin ungdom. 

Efter att ha studerat företagsekonomi med en framgångsrik magisterexamen flyttade hon till Spanien, där hon ursprungligen arbetade i ett internationellt modeföretag baserat i Barcelona inom HR. 

Till slut fann hon sitt professionella kall i öns internationella fastighetsbransch, inte minst på grund av hennes positiva erfarenheter av den internationella livsstilen i hennes hemstad. Efter flera besök på Balearerna blev Mallorca den idealiska ön för henne. Där, i huvudstaden Palma, mitt i centrum, påminns hon om sin uppväxt, och att bo nära havet är ett extra plus. 

Om hon behöver koppla av, njuter hon av de vackra bergen och dalarna i området eller av stränderna i lågsäsong. Ön i dess mångfald har något för varje smak och hon vill dela den här erfarenheten med andra människor.

Tel: +34 630 96 79 97

Se mäklarens alla objekt

Lillemor (Lilli) Robbins

Lillemor (Lilli) Robbins

Fastighetsservice

Lillemor är ansvarig för vår fastighetsservice. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med människor, då hon tidigare jobbat som specialpedagog där hon har mött många familjer med stort behov av stöd så väl pedagogiskt som vid samtal. Nu har hon ändrat kurs, men med sin bakgrund kan hon förstå och vara lyhörd för våra kunders önskemål angående sina hem här på Mallorca. Att skapa förtroende och tillit är en av hennes hörnstenar i sitt arbete.


2010 köpte Lillemor och hennes sambo en lägenhet i Palma med hjälp av Buy a Home Mallorca. Med tiden växte tankarna om ett liv på Mallorca och 2015 gick flyttlasset till Molinar som alltid varit en favoritplats.

Att utforska Mallorca är fortfarande en aktivitet som hon ägnar mycket tid till, det finns alltid något nytt att upptäcka på Mallorca. Lillemor besöker ofta olika marknader för att förhoppningsvis göra fina fynd. Hon spenderar därför gärna en söndag i Consell som är favorit bland marknaderna.

Lillemor har alltid varit en person som tycker om att träna. Det blir tidiga morgnar med joggingturer eller workout. Under sommaren läggs simturer till på listan. Men för det mesta är en promenad längs med havet med sin hund Ebba, det bästa nog.

Tel: +34 693 767 020

Våra favoritplatser

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed