AdobeStock by Diego Blanco

Fastighetssökare

Vill ni köpa en fastighet men saknar tiden för omfattande undersökningar?

Luta er tillbaka och slappna av, vi har lösningen! En oberoende fastighetssökning – vi erbjuder er ett paket där allt ingår! 

Vi hittar er nya bostad, utan att behöva kontakta många fastighetsmäklare.

Alla tjänster från en enda källa!
AdobeStock by Aldesa Productions

Alla tjänster från en enda källa!

Efter 17 år på Mallorca har vi skapat ett mycket bra nätverk och samarbetar också med många nationella och internationella fastighetsmäklare.

Tillsammans kommer vi att utveckla er personliga profil och med den påbörja vår fastighetssökning. Vi scannar marknaden och filtrerar ut de bästa erbjudandena och kontrollerar även regelmässiga formaliteter och att kontrakt och papper är i sin ordning.På begäran kan videovisningar också ordnas före ankomst.

Först när vi är övertygade om att vi har fått en träff ordnar vi visningstider med er på plats. Ni behöver inte spendera tid med onödiga möten och olika mäklare.Vi är flerspråkiga och kommer att assistera vid visningar.

Så snart vi har hittat er drömfastighet hjälper vi er också i andra frågor. Bland våra partners finns värderingsmän, byggföretag, byggarkitekter, inredningsarkitekter, hantverkare och andra tjänsteleverantörer som du behöver för eventuella ombyggnader eller renoveringsarbeten. Vi hjälper er även med ansökan om NIE-nummer och öppning av spanskt bankkonto.

Våra samarbetspartners

Kontakta oss, helt förutsättningslöst och låt oss lära känna varandra. När du köper en fastighet ska kemin vara rätt och du bör lita på rådgivaren.

Vi ser fram emot att hjälpa dig !

Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed