Visa alla 23 bilder

Palmanova/ Son Caliu

  • Sydvästra Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03391


Pris:  

16.000€ / månad

Lyxig villa med pool i Palmanova

Objektsbeskrivning PR03391

Tillgänglig för tillfällig uthyrning i juni och juli och igen från oktober. Detta underbara, mycket moderna och lyxiga hus på ca. 218 kvm är uppdelat i ett öppet kök med en rymlig matsal och vardagsrum. Hallen leder till 3 sovrum, ett master bedroom med en-suite badrum och ett annat separat gästrum med gästtoalett. De vackra naturstensgolven, glamorösa möblerna och inredningen skapar en bestående semesterkänsla av avkoppling och god energi. Från alla sovrum och delar av vardagsrummet har du tillgång till trädgården, som är planterad med vackra vilda bananer och palmer och leder till den 30 kvm stora saltvattenpoolen, där du kan ta ett uppfriskande dopp under de varmare sommarmånaderna. Det finns också en täckt terrass med en sittgrupp och ett stort och vackert matbord i trä där du kan äta utomhus året runt. \nHuset har en separat gäststudio med badrum, som kan nås via en separat extern trappa. Det finns en stor och solig terrass på över 40 kvm där du kan njuta av den vackra solen eller till och med utöva yoga i solnedgången. Huset är fullt utrustat för en bekväm vistelse med central luftkonditionering (varm / kall), en mysig öppen spis, larmsystem och det finns två parkeringsplatser med både täckt och otäckt parkering. Närliggande bekvämligheter, restauranger och vackra stränder ligger inom gångavstånd.

Palmanova/ Son Caliu

Palmanova är ett behagligt bostadsområde kantat av långa vackra stränder, familjehotell, ett brett utbud restauranger, affärer och andra faciliteter. Byn ligger endast 5 minuter från yachthamnen Puerto Portals och 15 minuter från Palma.

Fakta

  • Energicertifsikat:C
  • Byggyta:218 m²
  • Terrass:40 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en förmedlingsprovision på en månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed