Visa alla 22 bilder

Génova

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03386


Pris:  

6.000€ / månad

Vacker villa med stor pool och terrasser i Genova

Objektsbeskrivning PR03386

Tillgänglig från mitten av augusti till mitten av mars. Denna rymliga och mycket privata villa har en stor entré och parkeringsplats för flera bilar på fastigheten. Dess vidsträckta utsikt, stora pool, stora relaxavdelning och täckta grillplats gör det till en ganska spektakulär plats att bo. Det är mycket funktionellt och erbjuder 4 sovrum, 2 badrum, ett stort vardagsrum och separat kök, allt på samma nivå. De många stora terrasserna runt villan erbjuder mycket flexibilitet för inomhus / utomhusboende året runt. En lugn plats, bara några minuter från stränderna och centrala Palma. Ytterligare funktioner: Luftkonditionering (varm / kall). Internet, pool- och trädgårdsunderhåll ingår i hyrespriset.

Génova

Fastigheten ligger i Génova, en genuin liten bergsby känd för sina fantastiska lokala restauranger. Génova har en härlig bykänsla trots att det ligger endast 10 minuter från Palma centrum och med Puerto Portals åt andra riktningen.

Fakta

  • Energicertifsikat:F
  • Byggyta:164 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en förmedlingsprovision på en månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Génova i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed