Portixol/ Es Molinar

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03371


Pris:  

4.150€ / månad

Spektakulärt hus med 4 sovrum och trädgård i Molinar

Objektsbeskrivning PR03371

Stadshus med 4 sovrum, trädgård och privat parkering 30 meter från stranden. På 30 meter från den vackra Molinar-promenaden och stranden har detta spektakulära hus allt: Mycket avancerad minimalistisk design, öppen arkitektur, 4 sovrum, ett av dem på loftet, 3 badrum, ett av dem med jacuzzi, golvvärme, luftkonditionering, vacker trädgård med uteplats och matplats, privat utomhusgarage med fjärrkontroll och tillgång genom trädgården. 30 m från stranden. Ett ord beskriver allt: Spektakulär!

Portixol/ Es Molinar

Portixol/ Molinar är karismatiska områden belägna längst med havet. Trakten var tidigare hem åt fiskare och den charmiga känslan finns fortfarande kvar. Vackra stränder, små hamnar med fiskebåtar och fantastiska restauranger finns överallt längst med den fina strandpromenaden.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

D

125 m²

50 m²

210 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål till en mäklarprovision, på en och en halv månadshyra plus moms samt administrativa kostnader på en halv månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Molinar i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed