Visa alla 46 bilder

Establiments

  • Palma de Mallorca
  • 6 sovrum
  • 5 badrum

Ref: 

PR03459


Pris:  

5.500€ / månad

Lyxig fastighet med pool i Establiments

Objektsbeskrivning PR03459

Tillgänglig för tillfällig uthyrning. Denna lyxiga bostad erbjuder 570 kvm bostadsyta på en imponerande tomt på 4000 kvm. Huvudbyggnaden imponerar på övervåningen med fyra rymliga sovrum och fyra eleganta badrum, varav tre har eget badrum och är utrustade med badkar. På bottenvåningen finns ett rymligt kök, en imponerande hall, en elegant matsal, ett mysigt biblioteksrum och ett vardagsrum med öppen spis som inbjuder till att dröja sig kvar. En separat lägenhet på fastigheten erbjuder ytterligare komfort med två sovrum och ett badrum - perfekt för gäster eller som en privat tillflyktsort. Utomhusanläggningarna lämnar inget övrigt att önska: En pool och ett spelrum ger rekreationsglädje, medan den omfattande trädgården med fruktträd inbjuder dig att koppla av. Fastigheten är utrustad med värme, luftkonditionering och internet och erbjuder därmed maximal levnadskomfort.

Establiments

Establiments är en trevlig by belägen endast 10 minuter från Palma centrum. Byn består av pittoreska hus och vackra bygator med lokala restauranger, mysiga bagerier och all nödvändig service. Fantastisk natur och bergslandskap omger byn.

Fakta

  • Renovated:2023
  • Energicertifsikat:E
  • Byggyta:570 m²
  • Tomt:4000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en förmedlingsprovision på en månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Paseo Marítimo i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed