Colonia de Sant Pere

  • Östkusten
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03387


Pris:  

2.200€ / månad

Ljus villa med pool i Colonia San Pere

Objektsbeskrivning PR03387

Tillgänglig till slutet av juni. Denna nybyggda, fristående villa i ett bostadsområde i Colonia de Sant Pere ligger på gångavstånd från yachthamnen och stranden. Den öppna arkitekturen gör att naturligt ljus kommer in från olika vinklar. Det är mycket praktiskt och de avancerade minimalistiska möblerna ger en hög grad av lugn. Huset har 3 sovrum, 2 badrum, varav ett en-suite. Det livliga köket vetter mot det stora vardagsrummet. Alla bostadsutrymmen ligger på samma nivå. Den stora terrassen erbjuder en matplats och enkel tillgång till poolen för inomhus- / utomhusliv. En vacker plats i en lugn strandby, bara några minuter från den vackra och spektakulära golfen i Alcudia. Ytterligare funktioner: Luftkonditionering (varm / kall) i alla rum, höghastighetsinternet, tvättmaskin och torktumlare.

Colonia de Sant Pere

Colonia de Sant Pere är en mindre ort på Mallorcas östra kust. Här finns affärer, restauranter, caféer och en marknad. Byn är en bra utgångspunkt för utflykter, eftersom den ligger nära Cabo Farruch, Betlem och naturområdet Sierra de Levante. Palma ligger cirka en timme bort med bil.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2013

In process

134 m²

200 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål till en mäklarprovision, på en och en halv månadshyra plus moms samt administrativa kostnader på en halv månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Paseo Marítimo i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed