Visa alla 21 bilder

Illetas/ Cas Catalá

  • Sydvästra Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03440


Pris:  

2.500€ / månad

Fantastisk lägenhet med havsutsikt i Ses Illetes

Objektsbeskrivning PR03440

Denna lägenhet på femte våningen är tillgänglig från mitten av oktober till mitten av april och erbjuder dig den ultimata komforten och lyxen. Med tre mysiga sovrum och två badrum utrustade med badkar, erbjuder denna lägenhet allt du behöver för en avkopplande vistelse. Njut av den imponerande havsutsikten från alla rum och låt dig förtrollas av de mjuka vågorna och den blå horisonten. Två rymliga balkonger inbjuder dig att njuta av havsbrisen och uppleva oförglömliga solnedgångar. Komplexet har en gemensam pool för uppfriskande stunder och privat tillgång till havet för oöverträffad avkoppling. En hiss underlättar åtkomst till femte våningen, medan 24-timmars säkerhet och en gated community erbjuder sinnesfrid och säkerhet. En parkeringsplats kompletterar erbjudandet för att ge dig en bekymmersfri upplevelse.

Illetas/ Cas Catalá

Illetas och Cas Catalá är två fantastiska grannbyar som är mycket efterfrågade tack vare dess närhet till Palma och Puerto Portals som båda nås på 10 minuter och för de vackra vyerna, det fantastiska lugnet och de vackra stränderna. I området finns jättefina beachklubbar, exklusiva hotell samt livsmedelsaffärer och ett shoppingcenter.

Fakta

  • Byggår:1970
  • Energicertifsikat:D
  • Byggyta:96 m²
  • Terrass:15 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en förmedlingsprovision på en månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om San Agustín i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed