Andratx/ Puerto de Andratx

  • Sydvästra Mallorca
  • 3 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03136


Pris:  

6.500€ / månad

Villa med havsutsikt i Camp de Mar

Objektsbeskrivning PR03136

Tillgänglig september fram till juni. Vacker villa med förtrollande utsikt över havet i Camp de Mar, nära golfbana och beach! På bottenvåningen finns kök med all tänkbar utrustning, tvättstuga, ett öppet vardagsrum med matplats och en öppen spis och tillgång till terrass, trädgård och pool. En våning upp finns ett sovrum med eget badrum och en rymlig garderob, ytterligare ett dubbelrum med eget badrum, samt ett mindre rum ( med badrum) lämpligt att användas som exempelvis kontor. Samtliga sovrum har dörrar ut till terrassen. Det finns en vacker trädgård med pool, ett förråd och carport för två bilar. Fastigheten har licens för semesteruthyrning och hög standard, med bland annat luftkonditionering, golvvärme, marmorgolv och tvåglasfönster. Camp de Mar är en lugn badort och är särskilt populär bland barnfamiljer. Golfbanan "Golf de Andratx" ligger inom gångavstånd, även den välkända restaurangen "Campino". Port de Andratx med sitt stora utbud av restauranger, hamnliv och butiker ligger bara några minuter bort med bil. Från juni till september inte tillgängligt.

Andratx/ Puerto de Andratx

Andratx är en pittoresk by i bergskedjan Sierra de Tramuntana och ligger i anslutning till hamnen Port de Andratx där du upplever det bästa från Medelhavet. Flera välkända restauranger, en vinbodega samt öns största center för modern konst ligger i Andratx -äkta medelhavslugn endast 30 minuters bilfärd från Palma stad.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

400 m²

1000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed