Sineu / Lloret de Vistalegre

  • Centrala Mallorca
  • 5 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR03316


Pris:  

10.000€ / månad

Vacker villa med pool, trädgård och terrasser i Sineu

Objektsbeskrivning PR03316

Tillgänglig från och med september. Denna ljusa och moderna villa med pool, trädgård och terrasser har ett privilegierat läge nära byn Sineu i mitten av ön. Huset på ca 750 kvm inklusive de två terrasserna på en tomt på 25 000 kvm har två våningar och har nyligen renoverats. På huvudplanet finns en entréhall, ett vardagsrum med öppen spis, ett kök med skafferi och tvättstuga, ett sovrum med dubbelsäng och garderob och eget badrum med dusch samt en gästtoalett. Både sovrummet, köket och vardagsrummet har utgång till terrassen och den vackra trädgården med pool, som erbjuder ett fantastiskt utomhusområde att njuta av och koppla av på. På övervåningen finns tre dubbelrum, två med inbyggda garderober och ett med walk-in-garderob, alla med tillgång till den andra terrassen. Det finns också ett annat badrum med badkar och det stora sovrummet med omklädningsrum, eget badrum med dusch och tillgång till terrassen med jacuzzi. Därifrån har du tillgång till den stora terrassen, där du kan njuta av en magnifik utsikt över de fantastiska omgivningarna. Huset har också ett rymligt garage för två bilar. Den här eleganta fastighetens höjdpunkt är designen, det fantastiska uterummet och läget. Ett unikt tillfälle att njuta av en magnifik villa i ett lugnt och idylliskt område bara 20 minuters bilresa från Palma. Ytterligare funktioner: Trägolv, luftkonditionering i alla rum (varmt/kallt), tvättmaskin och torktumlare. *En årlig förskottsbetalning skulle uppskattas.

Sineu / Lloret de Vistalegre

Sineu är en historisk stad i Mallorcas central del. Här kan du besöka många vackra byggnader såsom kyrkan Santa Maria de Sineu och promenera längs medeltida gator. Här finns också affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen endast 30 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2007

2022

In process

635 m²

115 m²

25000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed