Marratxi

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

P01898


Pris:  

2.450€ / månad

Underbart familjehem i Marratxinet

Objektsbeskrivning P01898

Det här underbara familjehemmet om ca 400 kvm ligger i det lugna och behagliga området Marratxinet, mellan Santa Maria del Cami och Sa Cabaneta. Huset är beläget på en vacker och upphöjd tomt om ca 2.200 m2 och har ett stort vardagsrum med öppen spis med tillhörande matsal samt utgång till en skuggig terass med utsikt över poolområdet. Hemmet har även tre sovrum, tre badrum, ett annat litet rum, förråd, garage och en parkeringsplats. En stor och solig terass ligger framför poolen som omges av ett vackert grönområde med lokala växter. Hemmet är utmärkt för en familj med barn, då det ligger väldigt nära Montessoriskolan i Santa Maria och internationella skolan The Academy i Marratxi. Huset är byggt i ljus och modern mallorquinsk stil med mycket karaktär och omges av härlig grönska. Huset har larm installerat och uthyrs omöblerat. Inbyggda garderober i alla rum samt i vardagsrummet så att endast sängar, soffa och matsal behövs.

Marratxi

Marratxi är en traditionell stad i Mallorcas centrala del. Staden ligger endast 15 minuter med bil från Palma och härliga stränder. I området finns bra shopping, restauranter och i stort sett allt du behöver för ditt dagliga liv. Den populära internationella skolan The Academy ligger också nära intill.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2016

In process

388 m²

101 m²

2200 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed