Esporles

  • Västkusten
  • 8 sovrum
  • 6 badrum

Ref: 

PR03103


Pris:  

7.450€ / månad

Underbar villa med fantastisk utsikt

Objektsbeskrivning PR03103

Extraordinär och imponerande villa med ett utsökt läge och en spektakulär utsikt över bergen och mot havet. Huset erbjuder en underbar trivselkänsla med trädetaljer som golv och platsbyggda skåp och generösa glaspartier. På övervåningen finns ett stort inglasat vardagsrum med öppen spis, en matsal som leder till ett modernt kök med egen ingång från utsidan. Intill köket finns ett förråd, ett extrarum som kan användas som kontor eller sovrum, samt en gästtoalett. I den nedre delen finns fem sovrum, varav fyra med eget badrum och ytterligare ett extra sovrum med privat badrum och egen ingång. En tvättstuga med stora inbyggda skåp för förvaring. Varje våning har en rymlig och skyddad terrass med underbar utsikt. I trädgården finns fruktträd, palmer och gräsmattor kring en ”infinity-pool” som är 17 X 7 meter. I källaren finns ett stort garage, och möjlighet till installera bastu och jacuzzi om så önskas. Fastigheten ligger i ett exklusivt bostadsområde nära Esporlas.

Esporles

Esporles är en vacker och lugn by endast 20 minuter från Palma. Förutom den behagliga bykänslan och dess pittoreska gator är området omgivet av fantastisk natur och vackra vandringsleder. Flertalet lokala restauranger och affärer finns i byns centrum.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

800 m²

3000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed