Binissalem

  • Centrala Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03317


Pris:  

6.000€ / månad

Traditionellt renoverad finca i Binissalem

Objektsbeskrivning PR03317

Tillgänglig från och med maj. Fantastisk villa i natursten med 400 kvm boyta på en 15.000 kvm stor tomt, belägen i utkanten av Binissalem. Fastigheten är av mycket hög kvalitet och traditionellt inredd. Den rymliga entrén i två plan leder in till det fullt utrustade, stora köket med intilliggande matsal och vardagsrum. På samma nivå finns ett sovrum och ett badrum med stor dusch. En galleriliknande trappa leder till ytterligare tre rymliga dubbelrum och två badrum, varav ett med eget badrum. Poolen med utsikt över naturen, den stora och moderna grillen, den välskötta gräsmattan och den täckta terrassen avrundar denna exceptionella fastighet. Den medeltida bykärnan med shoppingmöjligheter samt otaliga barer och restauranger kan nås inom några minuters promenad. Ytterligare funktioner: Övriga bekvämligheter: Pool (salt), skorsten, jacuzzi inomhus, vinkällare, biljardbord, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Binissalem

Binissalem är en liten rofylld by i som ligger i Mallorcas centrala del, bara 25 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Området är känt för sina underbara vinodlingar och i Binissalem finns en marknad med frukt och grönsaker. Det finns också ett shoppingcentrum nära med biograf, restauranter och affärer.

Fakta

Byggår:

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

2011

2021

In process

400 m²

15000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed