Plaza España

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03038


Pris:  

1.100€ / månad

Takvåning med inomhuspool och bastu

Objektsbeskrivning PR03038

Modern takvåning, bara ca 300 meter från El Corte Ingles varuhus på Avenidas. Lägenheten är en del av en mindre fastighet med fyra lägenheter, och är nu möjlig att hyra för första gången! Uppdelad i ett vardagsrum med matplats och ett fullutrustat kök med till tillgång till en balkong, två sovrum och två badrum. Till våningen hör även en privat takterrass på ca 80 m2, ett SPA med inomhuspool och bastu för gemensamt bruk. Restauranger och butiker ligger inom gångavstånd, liksom kollektivtrafik för transport åt alla håll från Plaza España.

Plaza España

Norra delen av Plaza España, från Arxiduc till Plaza de Toros, är ett upcoming område med fantastiska möjligheter att hyra ett långtidsboende centralt och till attraktivt pris.

Ett långtidsboende i närheten av Plaza España har ett fantastiskt läge. på endast några minuter till fots nås Palmas gamla stad, Plaza Mayor, katedralen och havet. 

Här pulserar stadslivet med många nöjesaktiviteter såsom restauranger, butiker och trendiga barer.

Här ligger även centralstationen, som är bas till alla tåg och busslinjer, varifrån man lätt kan ta sig till flygplatsen, stränder och alla fantastiska delar av Mallorca.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2020

In process

80 m²

80 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Plaza España i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed