Cala Mayor/ San Agustin

  • Palma de Mallorca
  • 1 badrum

Ref: 

PR02891


Pris:  

950€ / månad

Studio med direkt tillgång till havet i Cala Nova

Objektsbeskrivning PR02891

Att ta ett dopp, bara 15 sekunder bort, otrolig utsikt precis vid havsingången till Cala Nova yachtklubb. Sitt på din terrass och titta på yachter som går in och ut till sina förtöjningsplatser. Flera stränder och ett stort utbud av restauranger bara några steg bort. Denna mysiga studio är uppdelad i ett vardagsrum och sovrum med kök, separat badrum och en 16 kvm terrass med utekök och dusch. Funktioner inkluderar: Apple TV, internetuppkoppling, tvättmaskin. AC varm/kall kommer att installeras. Be om videon "Som om du vore där", som ger totala insikter i layouten och detaljerna för den här fastigheten. Din perfekta plats vid havet!

Cala Mayor/ San Agustin

Kustområdet Cala Mayor / San Agustin är mycket populärt tack vare närheten till Palma centrum som nås på 10 minuter. Området har vackra stränder och en fantastisk variation av restauranger, affärer och tjänster. San Agustin har en ljuvlig liten hamn och gränsar till Cas Catalá och Cala Mayor.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

C

26 m²

16 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål till en mäklarprovision, på en och en halv månadshyra plus moms samt administrativa kostnader på en halv månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om San Agustín i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed