Santa Maria

  • Centrala Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02946


Pris:  

2.000€ / månad

Rullstols-anpassat byhus i Santa Maria del Cami

Objektsbeskrivning PR02946

Byhuset har nyligen uppdaterats med tillexempel dubbel-glasade fönster, isolering, högkvalitativa golv med golvvärme etc. Huset ligger mycket nära byns torg, mitt i Santa Maria del Cami. På nedre plan har huset en entréhall, ett badrum, ett öppet och ljust vardagsrum med litet kök och tillhörande förråd, tvättstuga och ett badrum. Hissen och trappan leder till andra våningen med ett stort master bedroom med badrum en-suite och klädkammare. På den här våningen finns en 20 kvm terrass med utsikt över taken och kyrkan. Utomhus finns en rymlig platt-lagd terrass, en liten trädgård med fruktträd och en pool om 2,5x4 m. Huset är rullstols-anpassat och parkeringsplats finns framför huset. endast några meter från huset finns mataffär, bageri, restauranger samt söndagsmarknaden.

Santa Maria

Santa Maria är en trevlig och popular stad i Mallorcas centrala del omgiven av fin natur mitt på ön. Här hittar du många bra restauranter, caféer och den populära söndagsmarknaden. Det är en genuin plats som lever året runt. Man når enkelt Palma och den internationella flygplatsen med bil på bara 20 minuter.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2019

In process

140 m²

20 m²

150 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed