Santa Eugenia

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02925


Pris:  

1.200€ / månad

Renoverat radhus i lugnt område

Objektsbeskrivning PR02925

Det här nyrenoverade radhuset ligger på en lugn gata i utkanten av Santa Eugenia, med endast några få minuters gångavstånd till centrum, med dess affärer, kaféer och restauranger. Huset är fördelat om två plan. På nedre plan finns ett vardagsrum med matsal och kök med öppen planlösning samt en tvättstuga och ett sovrum med badrum med inbyggd dusch. På övre plan finns ytterligare två sovrum, en klädkammare och ett till badrum. Härifrån finns anslutning till en terass om 10 m2 med vacker utsikt över omgivningen. Just nu är huset halvt möblerat, möjlighet finns till fler möbler.

Santa Eugenia

Santa Eugenia är en traditionell by i Mallorcas centrala del med fantastisk utsikt över Traumuntana bergen. I Santa Eugenia finns bra möjligheter till shopping, restauranter, caféer och en bra marknad. Palma och den internationella flygplatsen är lätt att nå på bara 20 minuter.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2019

In process

110 m²

10 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed