Bunyola

  • Västkusten
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR02966


Pris:  

1.500€ / månad

Radhus med pool i Bunyola

Objektsbeskrivning PR02966

Det här fina radhuset med pool ligger i Bunyola, nära Tramuntana-bergen och inte långt från Palma. Boytan om ca 150 kvm är fördelad om två plan med fyra sovrum, tre badrum, ett fullt utrustat kök med matplats och ett vardagsrum. Utomhus kring poolen finns en terass om ca 160 kvm med härliga växter och ett skuggigt område med tak samt utsikt över byn Bunyola. I byn finns mataffärer, restauranger, caféer och området är perfekt för naturälskare, cyklister och vandrare. Det tar ca 20 min med bil till Palma centrum ocht en tågförbindelse till Plaza España finns. Rent a Home Mallorca är en modern fastighetsbyrå med specialitet på högkvalitativa långtidshyror på hela Mallorca. Vi erbjuder alla typer av fastigheter: penthouse, lägenheter, villor och lanthus. Vi har många internationella kunder som söker nytt hem på Mallorca. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt hyresgäst för din fastighet!

Bunyola

Bunyola är en vacker by belägen längsmed den historiska Sóller järnvägen som är känd för att passera några av öns vackraste landskap. Den pittoreska byn erbjuder bekvämligheter såsom restauranger och affärer. Både Palma och Sóller nås enkelt på endast 15 minuter.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

160 m²

150 m²

400 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed