Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03125


Pris:  

2.100€ / månad

Nybyggd designlägenhet med hög kvalitet

Objektsbeskrivning PR03125

Lägenheten kommer att hyras omöblerad. Precis nybyggt projekt och utrustas för första inflyttning! Lägenheten ligger i utkanten av Santa Catalina, på andra våningen i en helt ny fastighet med 40 bostäder som har tydliga differentierade zoner för att ge maximal möjlighet att njuta av det underbara baleariska klimatet hela dagen. Här finns tre sovrum, två badrum, ett kök med all utrustning och vardagsrum med matplats intill en härlig balkong med utsikt över hamnen och havet. Det gemensamma området inkluderar en pool på takterrassen, ett trädgårdsområde, garageplats med anslutning för elbil och ett förråd. Kvarteret Santa Catalina , Paseo Maritimo och havet ligger alldeles i närheten.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2021

In process

108 m²

12 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Santa Catalina i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed