Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 1 badrum

Ref: 

PR03263


Pris:  

1.780€ / månad

Mycket lyxig lägenhet i det mest exklusiva området i Palma

Objektsbeskrivning PR03263

Exklusiv designlägenhet av hög kvalitet i det lugna bostadsområdet Son Armadams. Det erbjuder möbler från toppdesigner och dyrbara konstdekorationer. Terrasserna är av samma höga finish som lägenheten och erbjuder en zen-miniträdgård och diskret uteservering och en lounge. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med en separat matplats, ett modernt fullt utrustat kök, två dubbelrum och ett modernt badrum. Tekniska funktioner inkluderar luftkonditionering och elektriska värmeradiatorer i alla rum. Denna juvel ligger nära Belver Parc och de berömda områdena Santa Catalina, El Terreno och Paseo Marítimo. Den gamla staden ligger bara några minuter bort.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

1941

2018

D

75 m²

15 m²

90 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Santa Catalina i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed