Sa Rapita

  • Södra Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03045


Pris:  

1.950€ / månad

Modernt hus nära havet

Objektsbeskrivning PR03045

Vackert hus som ligger på en lugn sidogata, endast några steg från havet i Sa Rapita. Den moderna fastigheten har på nedre våningen ett stort vardagsrum och matplats med tillgång till en skyddad och täckt terrass, ett fullt utrustat kök med angränsande tvättstuga och förråd, ett sovrum, samt ett badrum med dusch. På den övre våningen finns ytterligare två sovrum, ett stort badrum med jacuzzi och en balkong med utsikt över havet. Huset har stora platsbyggda garderober, ekmöbler, sanitetsprodukter från Philip-Stark, luftkonditionering för värme och svalka. På tomten finns en trädgård och en 8X4,5m pool med teakterrass och en parkeringsplats.

Sa Rapita

Sa Rapita är en trevlig liten hamnstad på Mallorcas södra del och är välkänt för sin närhet till den underbara Es Trenc stranden. Det är en populär sommarort, även för många Palmabor då den bara ligger 45 minuter bort. Längs med havet hittar du flera restauranger, caféer och affärer.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

170 m²

50 m²

475 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed