Cala Blava/ Bahia Grande

  • Södra Mallorca
  • 3 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03167


Pris:  

2.150€ / månad

Modernt hus i Badia Blava

Objektsbeskrivning PR03167

Detta vackra hus totalrenoverades 2021 och är inrett på ett modernt och smakfullt sätt. Beläget det lugna bostadsområdet Badia Blava, på södra Mallorca mellan Llucmajor och Palma. Huset har ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum med matplats och öppen spis, två sovrum och två badrum. Allt dett på den första våningen. På övervåningen har du en separat studio med ett pentry och ett badrum och två terrasser som kan hyras tillsammans med huset för ett extra pris på 550 Euro per månad. Utanför fastigheten finns en trädgård och terrass med grill. Huset är bland annat utrustat med utrustat med ett larmsystem, solpaneler och ett avkalkningssystem för färskvattnet. Det är cirka 1 km promenad till havet och en liten sandstrand. Butiker och restauranger finns att hitta i byn.

Cala Blava/ Bahia Grande

Cala Blava är ett lugnt och trevligt bostadsområde som ligger på Mallorcas södra del nära den internationella flygplatsen och fina golfbanor. I området finns flera affärer och caféer. Här finns också en jättefin badplats med klippbad och klarblått vatten. Palma är enkelt att nå med bil på cirka 15-20 minuter.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2021

In process

180 m²

70 m²

412 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed