Bendinat

  • Sydvästra Mallorca
  • 6 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR03127


Pris:  

8.500€ / månad

Modern villa med vacker utsikt

Objektsbeskrivning PR03127

En modern och ljus villa i den övre delen av Bendinat, med en underbar utsikt över bukten i Palma. Det rymliga huset har fyra dubbelrum med platsbyggda garderober, ett av dem "en suite" med eget badrum, ytterligare tre badrum, ett stort kök med all tänkbar utrustning, ett stort vardagsrum med matplats. I hyran ingår garageplats för två bilar, ett förråd och en tvättstuga. På tomten finns en pool omgiven av en härlig gräsmatta och en trädgård med sydeuropeiska växter och träd. Fastigheten ligger i slutet av en återvändsgränd, vilket innebär avskildhet och en lugn miljö.

Bendinat

Bostadsområdet Bendinat ligger endast 10 minuters bilfärd från Palma längsmed den vackra kusten på Sydvästra Mallorca. Njut av fantastiska stränder, enastående vyer och golf. Portals Nous och Puerto Portals nås på en kort promenad och där många av öns bästa restauranger, yachter och shopping finns.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

450 m²

1300 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Bendinat i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed