Cala Mayor/ San Agustin

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 1 badrum

Ref: 

PR03073


Pris:  

1.100€ / månad

Modern lägenhet vid havet

Objektsbeskrivning PR03073

En vacker lägenhet bara några meter från havet och stranden vid hamnen Port Calanova i San Augustin. Belägen på markplan och uppdelad på ett vardagsrum med matplats i anslutning till en skyddad terrass, ett fullt utrustat kök med tillgång till en annan terrass i den bakre delen av lägenheten. Där finns tvättmaskinen och plats för ytterligare förvaring av exempelvis cyklar. Boendet har ett dubbelrum, ett enkelrum, badrum och ett kontor. Modernt och bekvämt inredd, och läget är perfekt för promenader till stranden, restauranger, butiker. Busshållplats finns i närheten och till Mallorcas huvudstad Palma tar det bara tio minuter med bil. Internet, vatten och lokala ”community”-avgifter ingår i hyran, endast el tillkommer.

Cala Mayor/ San Agustin

Kustområdet Cala Mayor / San Agustin är mycket populärt tack vare närheten till Palma centrum som nås på 10 minuter. Området har vackra stränder och en fantastisk variation av restauranger, affärer och tjänster. San Agustin har en ljuvlig liten hamn och gränsar till Cas Catalá och Cala Mayor.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

In process

77 m²

40 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om San Agustín i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed