Avenidas

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02914


Pris:  

2.000€ / månad

Modern lägenhet med fantastiska utsikt

Objektsbeskrivning PR02914

Den här nyrenoverade lägenheten är inredd med nya möbler i Palma centrum, i närheten av La Rambla. Med en härlig terass om ca 25 kvm har man härlig utsikt över Palma och havet. Bostaden om 90 kvm ligger på 11:e våningen i en byggnad med hiss. Vid entrén möts man av ett stort vardagsrum med matdel samt ett öppet kök, tre sovrum varav ett har en egen balkong, två badrum och en separat tvättstuga med torktumlare, tvättmaskin, osmosis-system och vatten-termostaten som värms med gas. Alla möbler och elapparater är nya och har aldrig använts. Den rymliga terassen har gott om utrymme för att äta utomhus, sola eller njuta av utomhusduschen. En modern markis ger skugga på soliga dagar och känner automatiskt av via sensor när den skall engageras när det blåser. Lägenheten har all utrustning som behövs för ett bekvämt liv: centralvärme via gas, AC samt förinstallation av AC och Internet.

Avenidas

Fastigheten ligger vid Avenidas, en av de livfullaste och centralaste delarna av Palma. Öns centralstation ligger här med utmärkta buss och tågförbindelser samt större delen av Palmas shoppingdistrikt, utmärkta restauranger och fantastiska marknader med lokal mat.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2019

In process

90 m²

25 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Centrala Gamla stan i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed