Algaida/ Porreres

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02906


Pris:  

4.500€ / månad

Minimalistisk villa med panoramautsikt

Objektsbeskrivning PR02906

Tillgänglig från oktober 2021. Denna moderna villa ligger på den mallorquinska landsbygden, i närheten av Porreres, med underbar utsikt och total privacitet. Entrén leder in till vardagsrummet med stora skjutdörrar som förvandlar vardagsrum, matsal och kök i till en stor hall i öppen planlösning. Stora fönster ger en hänförande utsikt över terassen, poolen och den vackra omgivningen. Master bedroom med sitt dressing room och en-suite badrum ligger i den högra delen av huset tillsammans med ytterligare två stora sovrum och ett rymligt badrum. Alla rum har stora fönster med utsikt och egen utgång. Den övre våningen har ett generöst rum som kan användas som till exempel gym, kontor, bibliotek eller ytterligare ett vardagsrum. Källaren har parkering för tre bilar och flera förråd. Utomhus finns flera vackra terasser, en pool om ca 72 kvm och huset omringas av härliga träd och växter. Villan har mycket högkvalitativ finish och underbar utsikt. Hyrespriset inkluderar trädgård och poolskötsel.

Algaida/ Porreres

Algaida och Porreres är två genuina och rofyllda byar i Mallorcas centrala del, endast 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Här finns affärer, caféer, restauranter och marknader. I området finns sex mindre berg, varav den högsta är Puig de Randa (544m) med en fantastisk utsikt över ön. Båda byarna är omgivna utav vingårdar, men i mindre utsträckning än Binisalem och Santa Maria-området.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

2013

C

500 m²

24400 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed