Llucmayor

  • Södra Mallorca
  • 4 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR03315


Pris:  

15.000€ / månad

Lyxig finca med exceptionella egenskaper bara 15 minuter från Palma

Objektsbeskrivning PR03315

När man kommer in på denna finca möts man av en ojämförlig uppfart som sträcker sig över flera hundra meter och leder till fincans huvudentré. Fincaen kombinerar högkvalitativ konstruktion med utmärkt utförande i kombination med modernitet och avskildhet. Fastigheten erbjuder 3 sovrum med eget badrum, en separat gästlägenhet, ett rymligt vardagsrum i öppen planlösning och ett stort kök med Miele-apparater. Tomten på 30 000 kvm har naturliga fruktträd samt olivträd och en naturlig trädgård. Den täckta grillplatsen är perfekt för gäster och familjen, de stora terrasserna och den uppvärmda poolen med en längd på 20 meter - utrustad med LED-belysning och massagestrålar - erbjuder gott om utrymme för solbad och utomhusliv. Många andra funktioner inkluderar ett sexbilsgarage, trådlöst internet i hela huset, privat brunn, golvvärme, walk-in-closet och kontor. Fastigheten ligger bara 15 minuters bilresa från Palma och utgör en perfekt oas på Mallorca.

Llucmayor

Llucmajor är den största kommunen på Mallorca med 16 städer som alla ligger på Mallorcas södra del. Staden Llucmajor ligger cirka 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Den är känd för sin skotillverkning och här finns många affärer, restauranter, caféer och en marknad.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

2013

In process

470 m²

200 m²

30000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed