Plaza España

  • Palma de Mallorca
  • 1 sovrum
  • 1 badrum

Ref: 

PR02961


Pris:  

850€ / månad

Ljus lägenhet på sjätte våningen med utsikt

Objektsbeskrivning PR02961

Lägenheten ligger på sjätte våningen med hiss. Några trappor ovanför lägenheten ligger en stor föreningsterass med imponerande utsikt över Palma. Lägenheten har ett vardagsrum med matdel, ett fullt utrustat kök, separat tvättstuga, ett sovrum och ett badrum. Lägenheten är fullt möblerad och har stora inbyggda garderober i hallen. Priset inkluderar internet och vatten, endast el och gas betalas av hyresgästen enligt användning. Butiker, mataffärer och restauranger ligger inom gångavstånd och Plaza España nås på ca 10 minuters promenad.

Plaza España

Norra delen av Plaza España, från Arxiduc till Plaza de Toros, är ett upcoming område med fantastiska möjligheter att hyra ett långtidsboende centralt och till attraktivt pris.

Ett långtidsboende i närheten av Plaza España har ett fantastiskt läge. på endast några minuter till fots nås Palmas gamla stad, Plaza Mayor, katedralen och havet. 

Här pulserar stadslivet med många nöjesaktiviteter såsom restauranger, butiker och trendiga barer.

Här ligger även centralstationen, som är bas till alla tåg och busslinjer, varifrån man lätt kan ta sig till flygplatsen, stränder och alla fantastiska delar av Mallorca.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

G

62 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Plaza España i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed