Sineu

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 1 badrum

Ref: 

PR03006


Pris:  

2.300€ / månad

Lantligt designerhus i Sineu

Objektsbeskrivning PR03006

Ett vackert hus, byggt och inrett 2016 med en härlig känsla och hög nivå på detaljer. Huset ligger på landsbygden, bara några minuter från byn Sineu. Husets hjärta är det rymliga vardagsrummet som innefattar en köksdel med moderna materialval, hög takhöjd och stora glasytor och skjutdörrar ut mot en täckt terrass och poolområdet. Det finns här möjlighet att bygga en så kallad mezzanin, eller entresol för mer utrymme ovanför köksdelen. Installationen är planerad och trappan är redan byggd. Det finns två sovrum med ett badrum i anslutning. En trappa ner finns ett källarrum på 45m2 som kan användas som kontor, yogastudio eller som ett extra sovrum. Tomten är på drygt 14000m2, och här finns en 11 X 5m saltvattenspool, en stor gräsmatta och en växtlighet typisk för medelhavsklimat. Vidare en carport för två bilar, ett mindre hus som kan användas som gästrum eller förråd samt ett stort inhängnat område, lämpligt för husdjur och gott om övrigt utrymme i naturen för hela familjen. Husets varmvatten och golvvärme matas av energisparande geotermisk energi, och fastigheten har en egen brunn. Trädgårds & poolskötsel ingår i hyran.

Sineu

Sineu är en historisk stad i Mallorcas central del. Här kan du besöka många vackra byggnader såsom kyrkan Santa Maria de Sineu och promenera längs medeltida gator. Här finns också affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen endast 30 minuter bort.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

165 m²

48 m²

14200 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed