Gamla stan

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02905


Pris:  

1.600€ / månad

Lägenhet med stor terass i gamla stan

Objektsbeskrivning PR02905

Loftlägenheten ligger på femte våningen i en vacker byggnad med hiss, mitt i gamlastan men i en lugn och tyst omgivning. Boytan om ca 101 kvm har ett dubbelrum, ett mindre enkelrum, två badrum, ett ljust och rymligt vardagsrum med matdel och utgång till en stor terrass samt ett nytt kök med förråd och tvättstuga. Terassen om ca 60 kvm har ca 16kvm täckt terass och underbar utsikt över Palmas tak, katedralen samt monasteriet med dess vackra trädgård. Lägenheten är utrustad med centralvärme via gas, tvättmaskin, diskmaskin och är delvis möblerad. All service såsom butiker, restauranger och kaféer ligger inom gångavstånd. Möjlighet att hyra parkering i garage finns för en extravgift på 130 euro.

Gamla stan

Fastigheten finns i karismatiska Gamla stan i Palma där lysande arkitektur möter fantastisk shopping, restauranger, gallerier och vackra historiska byggnader såsom katedralen. Palmas hamn och strandpromenad Paseo Marítimo ligger inom gångavstånd.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

In process

101 m²

60 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Centrala Gamla stan i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed