Plaza España

  • Palma de Mallorca

Ref: 

PR03056


Pris:  

1.300€ / månad

Lägenhet med mångsidig användbarhet

Objektsbeskrivning PR03056

Mycket centralt belägen lägenhet som kan användas som kontorslokal eller som bostad. Den ligger på andra våningen utan hiss, väl ansluten till kollektivtrafiken. I den ena delen finns fyra rum med en fransk balkong med utsikt över Placa d'Olivar. På andra sidan finns en mindre hall, ett badrum med dusch och ytterligare två rum, ett med tillgång till en liten balkong i trädgården.Vidare ett kök med skafferi och en separat tvättstuga, en gästtoalett och en garderob/omklädningsrum i ett av sovrummen.

Plaza España

Norra delen av Plaza España, från Arxiduc till Plaza de Toros, är ett upcoming område med fantastiska möjligheter att hyra ett långtidsboende centralt och till attraktivt pris.

Ett långtidsboende i närheten av Plaza España har ett fantastiskt läge. på endast några minuter till fots nås Palmas gamla stad, Plaza Mayor, katedralen och havet. 

Här pulserar stadslivet med många nöjesaktiviteter såsom restauranger, butiker och trendiga barer.

Här ligger även centralstationen, som är bas till alla tåg och busslinjer, varifrån man lätt kan ta sig till flygplatsen, stränder och alla fantastiska delar av Mallorca.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

In process

140 m²

FEATURES

Läs mer om Plaza España i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed