Santanyí

  • Södra Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03173


Pris:  

2.100€ / månad

Hus i mallorquinsk stil nära Cas Concos

Objektsbeskrivning PR03173

Tillgänglig från november. Ett vackert ”country-house” beläget cirka 1,5 km från byn Cas Concos. Huset är uppdelat i fyra sovrum, tre badrum, vardagsrum med öppen spis, matsal och ett fullutrustat kök. Utanför finns en välskött trädgård i medelhavsstil och pool. Huset är utrustat med luftkonditionering för kyla och värme. Oljeeldad centralvärme kan också installeras för längre hyresperioder. I priset ingår kostnader för underhåll av trädgård och pool (ej produkter /material). I byn finns några affärer och restauranger, och på en kvart med bil når man havet, och de lite större städerna Santanyi och Campos.

Santanyí

Santanyí ligger på Mallorcas södra del på den sydöstra sidan. Här finns en välbevarad stadskärna och då konst utgör en viktig faktor här, finns här många gallerier. Nära staden ligger Mondrago Natural Park, känd för sina vita stränder och sitt vackra turkosa vatten. Palma ligger cirka 40 minuter bort.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

250 m²

1400 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed