Algaida/ Porreres

  • Centrala Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02944


Pris:  

1.500€ / månad

Fint lanthus med möjlighet till djur

Objektsbeskrivning PR02944

Det här lanthuset ligger i närheten av Porreres, endast 20 minuter med bil från Palma. Huset ligger på en tomt om ca 280,000 kvm i vacker omgivning med mycket lugn och privacitet. Huset fördelas på ett plan, om ca 100 kvm plus flera terasser. Stort vardagsrum med kök, två sovrum och ett badrum. I den stora trädgården finns en härlig pool, stora terasser, en grillplats med tak och flera medelhavs-växter. Vidare finns solpaneler, egen brunn samt möjlighet att ha djur.

Algaida/ Porreres

Algaida och Porreres är två genuina och rofyllda byar i Mallorcas centrala del, endast 20 minuter från Palma och den internationella flygplatsen. Här finns affärer, caféer, restauranter och marknader. I området finns sex mindre berg, varav den högsta är Puig de Randa (544m) med en fantastisk utsikt över ön. Båda byarna är omgivna utav vingårdar, men i mindre utsträckning än Binisalem och Santa Maria-området.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

E

100 m²

280000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed