Sineu / Lloret de Vistalegre

  • Centrala Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03287


Pris:  

3.950€ / månad

Fantastisk stenvilla med pool i Sineu

Objektsbeskrivning PR03287

Fantastisk stenvilla i utkanten av byn med 280 kvm boyta på en 1900 kvm stor tomt. Boendet är mycket smakfullt och modernt inrett. Genom den rymliga entrén på två våningar kommer du in i det fullt utrustade, stora köket med angränsande matsal och vardagsrum. På samma nivå finns två sovrum och ett badrum med stor dusch. En galleritrappa leder till ytterligare två mycket rymliga dubbelrum med badrum och en terrass med fantastisk panoramautsikt. Poolen med utsikt över landskapet, den stora och moderna grillen, den välskötta gräsmattan och den täckta terrassen kompletterar denna exceptionella fastighet. Den medeltida bykärnan med shoppingmöjligheter och otaliga barer och restauranger ligger bara några minuters promenad bort.

Sineu / Lloret de Vistalegre

Sineu är en historisk stad i Mallorcas central del. Här kan du besöka många vackra byggnader såsom kyrkan Santa Maria de Sineu och promenera längs medeltida gator. Här finns också affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen endast 30 minuter bort.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

280 m²

1900 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed