Costa d'en Blanes

  • Sydvästra Mallorca
  • 4 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR03258


Pris:  

10.000€ / månad

Fantastisk fristående villa i populärt läge med havsutsikt i Costa d`en Blanes

Objektsbeskrivning PR03258

Denna fantastiska villa har precis renoverats för att skapa en mycket modern ljus och ljus interiör och är som en ny fastighet med många öppna och täckta terrasser. Boendet inkluderar ett vardagsrum/matsal med öppen planlösning och ett fullt utrustat kök av hög standard med Mieles vitvaror. Det finns sviter med 4 sovrum inklusive mastersviten med ett modernt designat badrum och generös dusch. På nedre våningen finns ett andra vardagsrum som vetter mot en stor öppen terrass. Separat monterad tvättstuga. Gästtoalett. Fastigheten erbjuder också en stor gästlägenhet med pentry och eget badrum. Exteriör: Inbjudande privat pool och öppna badterrasser. Gott om parkering för tre bilar genom säkra elektriska grindar. Stor takterrass med inglasad balustrad och spektakulär utsikt över havet och kusten. Ytterligare specialfunktioner: Dubbelglas, golvvärme, luftkonditionering (varm/kall) och elektriskt manövrerade säkerhetsluckor.

Costa d'en Blanes

Det vackra bostadsområdet är beläget på en bergssluttning ovanför yachtmarinan Puerto Portals vilket tillåter en fantastisk utsikt över byn, havet och bukten. Hamnen ligger inom gångavstånd liksom stränder, restauranger och shoppingfaciliteter. Palma nås på bara 10 minuter med bil.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

250 m²

850 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Portals Nous i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed