Marratxi

  • Centrala Mallorca
  • 5 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR02929


Pris:  

2.500€ / månad

Familjehus med pool i Sa Cabaneta

Objektsbeskrivning PR02929

Denna vackra villa ligger i den lugna byn Sa Cabaneta, ca 10 km från Palma. Det välskötta huset är omringat av en härlig trädgård med pool och utomhusdusch, grillplats med tak, förråd för trädgårdsredskap och en finsk bastu. På markplan ligger vardagsrummet med matsal som kan förvandlas till ett extrarum med stora skjutdörrar. Det rymliga köket är husets hjärta, härifrån finns anslutning till tvättstuga och pentry. Matsalen leder till en terass med utsikt över poolen och trädgården, som lämpar sig perfekt för middagar utomhus. Här finns också två dubbelrum samt ett badrum med dusch. På övre plan finns två sovrum som delar ett badrum, ett master bedroom med badrum en-suite samt en terass om ca 20 kvm. I källaren finns ett stort förråd som kan användas som bodega eller gym. Huset har parkeringsplats för en bil, annars parkerar man enkelt utanför huset på gatan. En kort promenad bort finns mataffär, bageri, hälsoaffär, restauranger samt en tennis och padel-klubb. Internationella skolan i Marratxi samt Montesori-skolan i Santa Maria når man på 10 minuters bilfärd.

Marratxi

Marratxi är en traditionell stad i Mallorcas centrala del. Staden ligger endast 15 minuter med bil från Palma och härliga stränder. I området finns bra shopping, restauranter och i stort sett allt du behöver för ditt dagliga liv. Den populära internationella skolan The Academy ligger också nära intill.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

C

200 m²

55 m²

800 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed