Santa Ponsa

  • Sydvästra Mallorca
  • 6 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR03379


Pris:  

7.950€ / månad

Exklusiv villa i bostadsområde beläget mellan golfbanor och havet i Santa Ponsa

Objektsbeskrivning PR03379

Tillgänglig till juni. Denna mycket privata och säkra minimalistiska villa ligger i ett lugnt, anlagd område i ett exklusivt bostadsområde i Santa Ponsa, sydvästra Mallorca. Den erbjuder ett stort vardagsrum med en rymlig loungehörna och ett matbord för upp till 12 personer. På övervåningen finns sex sovrum, fem badrum, en tvättstuga och en täckt terrass. Den designade trädgården har gräsmattor, stora terrasser och pool med utomhusdusch. Fastigheten är optimalt belägen, med småbåtshamnar, flera stränder, centrala Palma och flygplatsen, bara en kort bilresa bort. En kvalitetsgrill, fyra E-Bikes och annan sportutrustning finns tillgängliga.

Santa Ponsa

Ett mycket trevligt bostadsområde med ett enastående utbud av restauranger, affärer och alla nödvändiga faciliteter liksom vackra stränder, fantastiska golfmöjligheter och otrolig omgivande natur. Palma nås på endast 20 minuter.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

2020

B

440 m²

1200 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål till en mäklarprovision, på en och en halv månadshyra plus moms samt administrativa kostnader på en halv månadshyra plus moms. Villkoren beror på vilken typ av hyreskontrakt som tillämpas.

FEATURES

Läs mer om Puerto Portals i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed