Andratx/ Puerto de Andratx

  • Sydvästra Mallorca
  • 5 sovrum
  • 5 badrum

Ref: 

PR03311


Pris:  

5.500€ / månad

Charmigt hus med trädgård, terrass och pool i Puerto de Andratx.

Objektsbeskrivning PR03311

Tillgänglig från september till slutet av juni. Detta hus med egen stil ligger i bostadsområdet Puerto de Andratx i sydvästra delen av ön. Fastigheten har ca 240 kvm byggd yta på en tomt på ca 900 kvm. Huvudbyggnaden har ett rymligt vardagsrum/matsal med öppen spis, ett halvöppet kök, två dubbelrum och två badrum, båda med eget badrum, samt en takterrass med imponerande havsutsikt. Denna exceptionella fastighet har också tre utomhusbungalows med badrum och sovrum. Den vackra och romantiska trädgården som omger huset har en uppvärmd pool, flera terrasser och en grillplats med matplats. Denna privilegierade plats bjuder in dig att njuta av de hisnande omgivningarna.

Andratx/ Puerto de Andratx

Andratx är en pittoresk by i bergskedjan Sierra de Tramuntana och ligger i anslutning till hamnen Port de Andratx där du upplever det bästa från Medelhavet. Flera välkända restauranger, en vinbodega samt öns största center för modern konst ligger i Andratx -äkta medelhavslugn endast 30 minuters bilfärd från Palma stad.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

In process

240 m²

900 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Palma City Beach i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed