Sineu / Lloret de Vistalegre

  • Centrala Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03130


Pris:  

1.800€ / månad

Charmigt hus i Sineu

Objektsbeskrivning PR03130

Vackert hus i utkanten av Sineu, i ett lugnt läge men ändå centralt med cirka fem minuters promenad till byns centrum. Den före detta bondgården har restaurerats på ett smakfullt sätt och är bekvämt inredd med stil och finess. På den nedre våningen finns ett mysigt vardagsrum med öppen spis, en matsal mot gården, ett angränsande lantkök samt ett sovrum och badrum. Den övre våningen rymmer ett stort sovrum med en mindre angränsande rum, lämpligt att använda som en Walk in closet. Ytterligare ett sovrum och ett badrum med badkar. Från övervåningen finns en trappa som leder till en takterrass som har en härlig utsikt över taken i Sineu med den vackra kyrkan och de lantliga vyerna. Uteplatsen består av en stor terrass med växter och träd, här finns bland annat ett skyddat utekök och en jacuzzi. Sineu erbjuder bra restauranger, butiker, kaféer mm. Här finns även en av Mallorcas största och mest populära marknad, som äger rum mitt i byn en gång i veckan. Öns huvudstad Palma nås på cirka 30 minuter med bil

Sineu / Lloret de Vistalegre

Sineu är en historisk stad i Mallorcas central del. Här kan du besöka många vackra byggnader såsom kyrkan Santa Maria de Sineu och promenera längs medeltida gator. Här finns också affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen endast 30 minuter bort.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

195 m²

100 m²

500 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed