Sineu / Lloret de Vistalegre

  • Centrala Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03130


Pris:  

2.150€ / månad

Charmigt hus i Sineu med gästhus

Objektsbeskrivning PR03130

Detta vackra townhouse ligger i utkanten av Sineu och har ett lugnt men ändå centralt läge, bara ca 5 minuters promenad från centrum. Den tidigare bondgården har restaurerats vackert och är mycket bekvämt inredd med stor uppmärksamhet på detaljer. På nedre våningen finns det mysiga vardagsrummet (omöblerat) med öppen spis, matsalen med tillgång till uteplatsen, ett angränsande kök, ett badrum och ett sovrum. Övervåningen erbjuder ett rymligt master bedroom med ett angränsande litet enkelrum, som kan användas som omklädningsrum, ytterligare ett sovrum och ett badrum med badkar. En trappa leder till den vackra takterrassen, med utsikt över Sineu tak och den vackra kyrkan och de omgivande fälten. Det solkyssta utomhusområdet erbjuder en stor terrass som är delvis täckt och omgiven av växter och träd som ger skugga och gott om utrymme för att skapa en pool. Här finns även ett vackert utekök, jacuzzi och gäststuga. Pensionatet har ett matkök och ytterligare ett sovrum med badrum, som kan nås via en spiraltrappa, och en privat terrass. Pensionatet erbjuder även möjlighet att användas som kommersiell fastighet. Hela huset har ett larmsystem. Sineu erbjuder allt du behöver för att leva: bra restauranger, butiker, kaféer etc. Öns huvudstad Palma kan nås på cirka 30 minuter med bil.

Sineu / Lloret de Vistalegre

Sineu är en historisk stad i Mallorcas central del. Här kan du besöka många vackra byggnader såsom kyrkan Santa Maria de Sineu och promenera längs medeltida gator. Här finns också affärer, restauranter, caféer och en marknad. Palma och den internationella flygplatsen endast 30 minuter bort.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

240 m²

100 m²

594 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed