Portixol/ Es Molinar

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR02862


Pris:  

1.650€ / månad

Vindsvåning med stor terass nära havet

Objektsbeskrivning PR02862

Den här fina lägenheten ligger i trevliga bostadsområdet Molinar, endast några få steg från havet. Denna våning ligger i en förening med 16 bostäder, varav 8 ligger på övre plan. Föreningen har parkeringsgarage samt hiss. Bostaden är fördelad på tredje och fjärde våningen med ett stort och ljust vardagsrum, kök och litet pantry, två stora sovrum, ett mindre rum och ett badrum med dusch. Samtliga sovrum, köket och vardagsrummet har en egen smal balkong. En trappa leder till övre plan där ytterligare ett stort rum finns, som kan användas som gästrum eller kontor. På detta plan finns även ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare samt en underbar terass om 75 kvm med sommarkök, ett litet förråd med en kran där man kan koppla in en utomhusdusch eller för att vattna blommor. Lägenheten uthyrs möblerad eller delvis möblerad och parkering i garage är inkluderat i hyran.

Portixol/ Es Molinar

Portixol/ Molinar är karismatiska områden belägna längst med havet. Trakten var tidigare hem åt fiskare och den charmiga känslan finns fortfarande kvar. Vackra stränder, små hamnar med fiskebåtar och fantastiska restauranger finns överallt längst med den fina strandpromenaden.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

1991

In process

115 m²

75 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Molinar i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed