La Bonanova

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

PR03065


Pris:  

1.800€ / månad

Vacker lägenhet på markplan i Bonanova

Objektsbeskrivning PR03065

Omöblerad lägenhet med stor terrass på bottenvåningen i det populära och lugna bostadsområdet Bonanova inte långt från Palmas centrum. Via en gemensam entré når man ingången till lägenheten via det rymliga och fullt utrustade köket med angränsande tvättstuga och förråd. Från köket har man direkt tillgång till vardagsrum och matplats, där stora fönsterpartier ger ett härligt ljus i lägenheten. Det finns tre sovrum på ca 12-15m2, det ena med eget badrum en-suit, samt ytterligare en gästtoalett. Utanför huset finns en stor, delvis täckt terrass(150m2) som har sol större delen av dagen. Möjlighet att parkera en bil finns på tomten, men även på gatan utanför. Fastigheten har endast tre hushåll, har hög kvalitet med bland annat bra isolering, tvåglasfönster och marmorgolv med sten från Santanyi. Det finns även luftkonditionering för en behaglig och balanserad temperatur. Shoppingcentret Porto-Pi nås på ca tio minuter till fots.

La Bonanova

Bonanova är ett ljuvligt bostadsområde nära Palma centrum och Paseo Maritimo. Området ligger höjt ovanför Palma vilket ger en fantastisk utsikt och bekvämligheten av närheten till staden, shoppingcentret Porto Pi och den vackra Bellverskogen.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

In process

170 m²

150 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed