Son Espanyolet

  • Palma de Mallorca
  • 2 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

P02078


Pris:  

1.300€ / månad

Trevlig lägenhet med terrass i Son Espanyolet

Objektsbeskrivning P02078

Den här trevliga lägenheten om ca 123 kvm ligger i Son Espanyolet, några få minuters promenad från Santa Catalina. Den består av ett rymligt vardagsrum med terrass, utrustat kök, två sovrum, två badrum och en stor takterrass med utsikt över området. Fastigheten har AC, inbyggda garderober och nya vitvaror.

Son Espanyolet

Son Espanyolet är ett charmigt område och man kan säga att det är som en förlängning av populära Santa Catalina. Du bor lugnt och centralt och här blandas små villor och trädgårdar med låga lägenhetshus. Från många byggnader här har du fin utsikt över Bellverslottet som ligger en promenad bort. Med flera skolor i närheten är det ett populärt område för familjer. Bor du i Son Espanyolet har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, Mallorca Tennisclub, populära restauranggatan Carrer de la Fabrica och allt du kan tänkas behöva.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

In process

123 m²

30 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Son Espanyolet i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed