Son Espanyolet

  • Palma de Mallorca
  • 3 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR02782


Pris:  

2.700€ / månad

Toppmodernt radhus med privat pool och takterass i Son Espanyolet

Objektsbeskrivning PR02782

Tillgänglig från september 2019. Det här stilfulla nybygget om ca 138 kvm med en takterass om ca 24 kvm ligger i trevliga Son Espanyolet. Bara några steg ifrån Santa Catalina och Paseo Maritimo. Fastigheten består av två plan. Markplan består av ett rymligt vardagsrum med matsal och ett modernt öppet kök, en gäst WC och en härlig terass med trädgård och pool. På övre plan ligger tre dubbla sovrum med två badrum, varav ett en-suite.

Son Espanyolet

Son Espanyolet är ett charmigt område och man kan säga att det är som en förlängning av populära Santa Catalina. Du bor lugnt och centralt och här blandas små villor och trädgårdar med låga lägenhetshus. Från många byggnader här har du fin utsikt över Bellverslottet som ligger en promenad bort. Med flera skolor i närheten är det ett populärt område för familjer. Bor du i Son Espanyolet har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, Mallorca Tennisclub, populära restauranggatan Carrer de la Fabrica och allt du kan tänkas behöva.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2018

In process

138 m²

24 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Läs mer om Son Espanyolet i vår områdesguide

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed