Andratx/ Puerto de Andratx

  • Sydvästra Mallorca
  • 3 sovrum
  • 2 badrum

Ref: 

P02111


Pris:  

2.700€ / månad

Takvåning i nybygge i Camp de Mar

Objektsbeskrivning P02111

Den här fina takvåningen är del av nybygget Zinnia i Camp de Mar som ligger några få steg från stranden och Golf de Andratx. Lägenheten har en boyta på ca 85 kvm och en solig takterrass om ca 55 kvm med jacuzzi, grillplats och lounge. Bostaden består av ett ljust vardagsrum med öppen spis, fullt utrustat kök, tre sovrum, tv badrum och en till terrass. Lägenheten har även AC, källare med tvättstuga, inbyggda garderober och parkering för två bilar. Föreningen är byggt i utmärkt standard och har två pooler, barnpool och välskött trädgård.

Andratx/ Puerto de Andratx

Andratx är en pittoresk by i bergskedjan Sierra de Tramuntana och ligger i anslutning till hamnen Port de Andratx där du upplever det bästa från Medelhavet. Flera välkända restauranger, en vinbodega samt öns största center för modern konst ligger i Andratx -äkta medelhavslugn endast 30 minuters bilfärd från Palma stad.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2012

In process

85 m²

55 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed