Son Armadams

  • Palma de Mallorca
  • 4 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR02868


Pris:  

2.100€ / månad

Spektakulärt designer-penthouse i Son Armadams

Objektsbeskrivning PR02868

Den här fantastiska takvåningen ligger på 10:e våningen och har ca 140 kvm boyta plus en terass om ca 50 kvm med 360° utsikt över Palma, hamnen, Bellver-slottet, Son Vida-kullarna med spektakulära soluppgångar och solnedgångar. Bostaden är mycket ljus och rymlig har har nyligen genomgått en totalrenovering. Distributionen är som följer: Stor hall, vardagsrum med matsal, rymligt kök med vatten-filtrering för dricksvatten, fullt utrustat Smeg-kök med tillhörande tvättstuga, fyra sovrum (alla med inbyggda garderober och AC) varav ett är en-suite. De andra två badrummen är mindre men funktionella och utrustade med dusch. Lägenheten kan hyras med eller utan möbler och är belägen nära några av de bästa skolorna i Palma, 2 minuters gångasvtånd från Palmas strandpromenad, 5 minuters gångavstånd till Bellver-parken, 7 minuter från Santa Catalina och 15 minuter till gamlastan. All service som mataffärer, busshållplatser, barer, restauranger, hotell och sjukvård ligger inom en radie på en kilometer.

Son Armadams

Fastigheten ligger i bostadsområdet Son Armadams. Flera affärer och restauranger finns i närheten samt många internationella skolor och den vackra Bellverskogen med sitt emblematiska slott. Palma centrum, Santa Catalina och Paseo Marítimo ligger endast 10 minuter bort.

Fakta

Renovated:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

2019

In process

140 m²

50 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed