Santanyí

  • Södra Mallorca
  • 4 sovrum
  • 4 badrum

Ref: 

PR02892


Pris:  

2.750€ / månad

Rymligt lanthus i privat område i Ses Salines

Objektsbeskrivning PR02892

Den här vackra villan ligger i utkanten av Ses Salines, inom gångavstånd till affärer, restauranger, kaféer och skolan. Belägen på en tomt om ca 18.900 kvm varav ca 3.100 kvm är anlagd trädgård. Utanför huset finns även en härlig pool om 8x4m. Entråen leder direkt in i husets allrum, härifrån når man det separata köket med pentry samt uteplatsen. På nedre plan ligger ett sovrum med walk-in-closet samt ett badrum med dusch. Husets övre plan rymmer ytterligare tre sovrum, alla med egen walk-in-closet och badrum (två med dusch och ett med badkar). Master bedroom har även en egen terass. Garaget rymmer 3-4 bilar och har direkt anslutning till huset. Vidare utrustning: satellituttag i alla rum, dubbelglas, centralvärme via olja, avkalkningssystem och AC. Huset uthyres omöblerat. Ses Salines är en charmig by på Mallorcas sydöstra kust. Byn karaktäriseras av sina små butiker, bra restauranger och göra kaféer, lika populära bland besökare som lokalbor.

Santanyí

Santanyí ligger på Mallorcas södra del på den sydöstra sidan. Här finns en välbevarad stadskärna och då konst utgör en viktig faktor här, finns här många gallerier. Nära staden ligger Mondrago Natural Park, känd för sina vita stränder och sitt vackra turkosa vatten. Palma ligger cirka 40 minuter bort.

Fakta

Byggår:

Energicertifsikat:

Byggyta:

Tomt:

2014

In process

387 m²

18900 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed