Playa de Palma/ Arenal

  • Palma de Mallorca
  • 5 sovrum
  • 3 badrum

Ref: 

PR03077


Pris:  

3.000€ / månad

Rymlig villa vid Playa de Palma

Objektsbeskrivning PR03077

Vid en lugn sidogata i området Playa de Palma, bara några meter från havet och stranden ligger denna villa. På den första våningen finns en vardagsrumsdel med öppen spis, en matsal med tillgång till köket, och ett mindre rum med eget badrum och en gästtoalett. Här finns även en stor skyddad terrass med utsikt över den underbara trädgården med frodig, sydeuropeisk vegetation. Den övre våningen är uppdelad i fyra sovrum, två av dem med eget badrum samt ytterligare en terrass och ett tornrum med många fönster på 27 m2, användbart exempelvis som kontor. I huset finns luftkonditionering och centralvärme(olja), och garageplats för en bil. En separat lägenhet på drygt 200m2 med totalt fyra sovrum, två badrum, vardagsrum, matplats och kök kan hyras mot extra kostnad.

Playa de Palma/ Arenal

Fastigheten ligger i Playa de Palma/ Arenal området. Denna kuststad är perfekt för den som vill njuta av långa promenader, cykling eller härlig solning på stranden. Här finns åtskilliga shoppingmöjligheter liksom barer, flera restauranger, en vacker lång strand med små fiskehamnar och flera nöjesanläggningar.

Fakta

Energicertifsikat:

Byggyta:

Terrass:

Tomt:

In process

250 m²

25 m²

2000 m²

Mäklararvode för hyresobjekt: Fastigheten är föremål för en mäklarprovision på en och en halv månadshyra plus moms, som debiteras hyresgästen enligt spansk praxis.

FEATURES

Intresserad av det här objektet?
Kontakta oss!

Thank you for your e-mail!


Våra 3 favoritobjekt

Favourite added
Favourite removed
Favourite added
Favourite removed